Frigiderul auto termoelectric portabil Rohnson R-4025T Cool Buddy vă oferă o flexibilitate excelentă pentru răcirea și încălzirea alimentelor și băuturilor oriunde v-ați afla. Cu o versatilitate pentru mașină, camping, grătar, piscină și utilizare acasă și o capacitate de 25 de litri, modalitate digital de afișare a temperaturii, indicare luminoasă cu LED și izolare excelentă, produsul este alegerea ideală pentru oricine caută fiabilitate și practicalitate într-unul singur produs.

Frigider auto portabil termoelectric Rohnson R-4025T Cool Buddycapacitate de până la 25 de litri, pentru mașină și grătar, răcește până la 20°C sub temperatura ambiantă, funcție de încălzire a alimentelor

Prin ce se evidențiază Rohnson R-4025T Cool Buddy?

1. Portabilitate multifuncțională pentru orice ocazieFrigiderul auto portabil termoelectric Rohnson R-4025T Cool Buddy oferă o soluție revoluționară atât pentru răcirea, cât și pentru încălzirea alimentelor și băuturilor, fiind ideal pentru o gamă largă de activități, de la călătorii cu mașina, camping, grătare, până la relaxare la piscină sau utilizarea acasă. Cu o capacitate de 25 de litri, oferă spațiu suficient pentru toate nevoile dvs., pentru depozitarea băuturilor reci sau a alimentelor calde.

2. Caracteristici inteligente pentru o manevrare ușoarăFrigiderul dispune de un afișaj digital al temperaturii și de o indicare luminoasă LED pentru a arăta modul de răcire sau încălzire. Cu capacitatea de a răci până la 20°C sub temperatura ambiantă și a încălzi până la 60°C, puteți fi sigur că alimentele dvs. rămân la temperatura potrivită. Mânerul ergonomic asigură o transportare confortabilă, ceea ce face din Cool Buddy un excelent companion de călătorie.

3. Performanță excelentăFrigiderul Rohnson R-4025T este proiectat cu gândul la eficiență și durabilitate. Izolația de înaltă calitate va menține temperatura alimentelor și băuturilor mult timp după ce curentul este deconectat, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea locală fără acces la electricitate. Cu dimensiunile de 413 x 390 x 305 mm și opțiunile de alimentare de 220V-240V 50Hz AC și 12V DC, frigiderul este un accesoriu practic pentru toți cei care se deplasează des.