Aparatul de aer condiționat mobil TOSOT TPC09AM-K5NNA3A oferă un raport zgomot/performanță bun în clasa sa, la un preț foarte accesibil. Cu o capacitate de răcire de 9000 BTU (2,6 kW ) și clasa energetică A, acesta asigură ventilație fără răcire, ceea ce menține o temperatură confortabilă a camerei. Instalarea furtunului este foarte ușoară, iar operarea este intuitivă cu ajutorul butoanelor sau al telecomenzii. În plus față de modul clasic de noapte, oferă și opțiunea de a dezactiva afișajul LED.Aparatul de aer condiționat mobil cu un singur furtun aspiră aerul din încăpere, îl trece prin unitatea de răcire, unde o parte din aer este extrasă și eliberată înapoi în încăpere, cu căldura eliminată. Cealaltă parte a aerului este folosită pentru a transporta căldura prin furtun în afara încăperii. Este suficient să plasați furtunul într-o fereastră deschisă și să îl etanșeizați cu o garnitură specială pentru aparate de aer condiționat mobile.

Aer condiționat mobil GREE TOSOT TPC09AM-K5NNA3Adimensiuni compacte, capacitate de răcire de până la 2,6 kW, telecomandă

Prin ce se evidențiază aparatul de aer condiționat TOSOT TPC09AM-K5NNA3A?

1. Evaporarea automată a condensului Cu acest aparat de aer condiționat mobil, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la golirea rezervorului de condens, deoarece unitatea păstrează umiditatea din aer, iar rezervorul servește doar ca element de siguranță în timpul răcirii. Evaporarea automată a condensului asigură faptul că unitatea nu se va opri atunci când rezervorul este plin, ci va continua să funcționeze până când este atinsă temperatura ambiantă setată.

2. Telecomandă Această unitate poate fi operată prin intermediul panoului de control direct pe unitate sau prin telecomandă pentru o operare mai ușoară și mai multe funcții.

3. Caracteristici suplimentare

Aparatul de aer condiționat este echipat cu o funcție de temporizare, asigurând un climat confortabil în încăpere la orice oră din zi sau din noapte.

  • Temporizator, pornire întârziată
  • Instalare ușoară
  • Telecomandă
  • Design modern
  • Răcire puternică
  • Dezumidificare eficientă
  • Funcție sleep
  • Roți de transport pentru manevrarea ușoară a aparatului de aer condiționat