Pret 89.00 lei

Plata si livrare
Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 22.99 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Set de 10 ustensile pentru gratar din Inox cu Husa de Depozitare

Setul de 10 piese pentru grătar este soluția ideală pentru orice pasionat de grătar. Acest set complet de ustensile vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a pregăti cele mai delicioase mâncăruri la grătar în aer liber sau în interior.

Set complet de ustensile pentru grătar: Acest set include 1 clește pentru grătar, 1 furculiță pentru grătar, 1 lopată pentru grătar, 1 cuțit pentru grătar, 1 perie pentru grătar și 5 frigărui din oțel inoxidabil. Cu aceste ustensile la îndemână, veți putea manipula cu ușurință orice fel de alimente pe grătar.

Materiale de înaltă calitate: Toate ustensilele sunt fabricate din oțel inoxidabil de calitate superioară, care este non-toxic, rezistent la rugină și durabil. Nu va trebui să vă faceți griji în privința crăpării sau deformării. În plus, materialul este ușor de curățat și poate fi spălat în mașina de spălat vase.

Pungă portabilă de depozitare: Setul vine cu o pungă specială pentru depozitare, care face ca transportul și stocarea ustensilelor să fie extrem de ușor și convenabil. Această carcasă de depozitare protejează ustensilele și vă permite să le păstrați în siguranță după utilizare.

Design ergonomic și siguranță: Ustensilele sunt proiectate cu mânere alungite rezistente la căldură, care vă protejează mâinile de căldura emanată de grătar. Mânerele nu conduc căldura, astfel încât sunt sigure și confortabile la atingere. De asemenea, fiecare ustensil are un orificiu special pentru agățare, permițându-vă să le stocați ușor și să le accesați rapid.

Potrivit pentru diverse ocazii: Acest set de ustensile pentru grătar este perfect pentru picnicuri, grătare în grădină, camping, drumeții și multe alte activități în aer liber sau în interior. Indiferent dacă sunteți începător sau experimentat în ale grătarului, acest set vă va face experiența mult mai plăcută și mai reușită.