Pret 567.00 lei

Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 22.99 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Bormasina Autofiletanta cu Trusa 26V 5Ah 2XAcumulatori

Cu un design robust și o putere impresionantă, această bormașină autofiletantă este concepută pentru a face față celor mai exigente cerințe. Dotată cu două acumulatori de 5Ah și o tensiune de 26V, vei avea o rezervă suficientă de energie pentru a finaliza orice sarcină fără întreruperi. Indiferent dacă trebuie să găurești, să fixezi sau să ajustezi, această trusă îți va oferi libertatea de a te deplasa în jurul proiectului tău fără a fi limitat de cabluri sau prize.

Motorul puternic al bormașinii asigură un cuplu optim, permițându-ți să strângi șuruburile cu precizie și eficiență. Datorită funcției de autofiletare, vei putea crea fileturi perfecte în lemn, metal sau plastic, fără efort suplimentar. Designul ergonomic al mânerului îți oferă o prindere confortabilă și reduce oboseala în timpul utilizării prelungite.

Trusa de accesorii inclusă este completă și gata să te ajute în orice sarcină. Indiferent că ai nevoie de diferite dimensiuni de burghie, vârfuri pentru șuruburi sau alte accesorii, vei găsi tot ce ai nevoie în această trusă. Organizată inteligent, trusa îți permite să ai acces rapid la instrumentele de care ai nevoie, evitând pierderea timpului și frustrarea.

Siguranța ta este o prioritate și de aceea bormasina autofiletantă este echipată cu un sistem de protecție împotriva suprasarcinilor și împotriva blocării. Astfel, vei lucra în siguranță și vei proteja atât instrumentul, cât și proiectele la care lucrezi.

Indiferent că ești un profesionist cu experiență sau un începător pasionat de bricolaj, Bormasina Autofiletantă cu Trusă 26V 5Ah 2XAcumulatori îți va oferi performanță, versatilitate și durabilitate. Încrederea în munca ta va crește odată ce vei experimenta eficiența și puterea acestei bormașini excepționale.

Caracteristici tehnice:

Capacitate acumulatori: 2X26V/5Ah.

Turatia in gol Treapta 1: 0-1900(rot/min).

Turatia in gol Treapta 2: 0-600(rot/min).

Moment de rotatie ridicat: 62 Nm.

Moment de rotatie scazut: 38 Nm.

Trepte mecanice de viteza: 2

Turatie variabila: Da

Inversor de sens: Da

Lampa cu LED: Da Continut Trusa:

Bormasina x 1.

Acumulatori Lithium Lion:24v x 2.

Statie incarcare rapida: x 1. Accesorii: x 30.

DESCRIERE: 3 Moduri selectabile de strangere: 1.Un mod cu PERCUTIE. 2.Un mod pentru gaurit cu spiral. 3.Un mod pentru infiletat surub cu AMBREAJ AUTOMAT.

Trepte de turatie: 18

Controlul electronic al turatiei permite selectarea vitezei optime de lucru.

Mandrina rapida (fara cheie) permite schimbarea usoara a accesoriilor.

Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicata. – Frana electrica.