Pret 93.00 lei

Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 22.99 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Baterie externa 2.000 mah cu panou solar XL

Bucurați-vă de libertatea de a rămâne conectat și de a vă încărca dispozitivele în orice moment și în orice loc cu Bateria Externă 2.000 mAh cu Panou Solar. Acest dispozitiv compact și inovator combină tehnologia de încărcare portabilă cu avantajele energiei solare, oferindu-vă o soluție durabilă pentru nevoile dumneavoastră de alimentare electrică.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei baterii externe este panoul său solar integrat, care vă permite să vă încărcați dispozitivul în mod eco-friendly folosind lumina soarelui. Cu o suprafață solară eficientă, acest panou convertește energia solară în energie electrică, asigurându-vă că aveți mereu o sursă de încărcare disponibilă, indiferent de locație sau circumstanțe.

Cu o capacitate de 2.000 mAh, această baterie externă este suficient de puternică pentru a vă reîncărca smartphone-ul, tableta sau alte dispozitive mobile în timpul călătoriilor, activităților în aer liber sau în situații de urgență. Designul compact și ușor al bateriei externe vă permite să o luați cu ușurință în rucsac, geantă sau buzunar, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la descărcarea bateriei în momentele cruciale.

Această baterie externă este compatibilă cu o gamă variată de dispozitive, inclusiv telefoane inteligente, tablete, camere foto, căști Bluetooth și multe altele. Conectați dispozitivul de încărcat la portul USB al bateriei externe și bucurați-vă de o încărcare rapidă și eficientă.

În plus, bateria externă 2.000 mAh cu panou solar dispune de multiple funcții de siguranță pentru a vă proteja dispozitivele de supratensiune, supracurent și supraincălzire. Cu un LED integrat, puteți verifica starea de încărcare a bateriei externe și puteți utiliza funcția de lanternă în caz de nevoie.

Bucurați-vă de libertatea și independența oferite de Bateria Externă 2.000 mAh cu Panou Solar și încărcați-vă dispozitivele în mod sustenabil, oriunde v-ați afla. Fie că sunteți în călătorii de aventură sau căutați o soluție de rezervă în caz de urgență, această baterie externă este partenerul dumneavoastră de încredere pentru energie portabilă.Specificatii:

· Tensiune de intrare: DC 5.0 V

· Curent de intrare: 1000mA (Max)

· Iesiri USB: 2

· Tensiune de iesire: 5.0 V

· Curent de iesire (port 1): 1A MAX

· Curent de iesire (port 2): 2.1A MAX

(Pentru incarcare folositi cablul USB de incarcare al dispozitivului dumneavoastra)

· Protectie: IC pentru incarcare/ scurtcircuit/ descarcare

· Capacitate Baterie: 2000 miliamperi 3.7V

· Capacitate Baterie dupa conversie la 5V: 7000 mah 5V

· Indicator LED incarcare: DA (Culoare albastru)

· Butoane disponibile: Power

· Incarcari: Pana la 700 de ori

· Dimensiuni: 124 mm x 78 mm

· Grosime: 25 mm

· Material: PC, ABS

· Lanterna 1: 1 Led Albastru

· Lanterna 2: 20 Led Alb rece

· Culoare: Gri/ Negru/ Albastru/ Roz/ Galben (culoarea poate diferi in functie de stoc)

· Cablu: USB la MicroUSB

· Culoare Cablu: Alb

· Tip baterie: Lithium Ion 18650 x 5

· Panou Solar: 1.5W

· Indicator incarcare solara: Da

· Indicator procentaj baterie: 5 Leduri Albastre

Pachetul include:

1x 2000 mAh Power Bank Solar