Reducere 10% Pret 792.00 lei

Cu setul MARCATO Multipast se pot obtine urmatoarele tipuri de paste: Lasagne, Fettucinne, Tagliolini, Ravioli, Spaghetti si Reginette.

Setul Marcato MultiPast poate fi cadoul ideal pentru cei ce doresc sa isi faca singuri mai multe tipuri de paste, utilizand produse de top, de inalta calitate si care garanteaza ca produsul finit nu pune in pericol sanatatea consumatorului. Masina este construita astfel incat sa poata fi folosita atat manual cat si cu ajutorul unui motor electric Pastadrive, special creat pentru aceste modele, care poate fi achizitionat separat.

Marcato MultiPast contine masina Atlas 150 dotata cu un accesoriu pentru Fettucinne si Tagliolini si suplimentar mai contine un accesoriu pentru Raviolini, un accesoriu pentru Spaghetti si un accesoriu pentru Reginette.

Pe langa aceste accesorii care sunt incluse in pachet impreuna cu masina, exista o gama completa de dotari optionale aplicabile la corpul aparatului ce permit obtinerea a mai mult de 15 tipuri diferite de paste: de la Trenette la Ravioli, de la Lasagne la Capelli d’Angelo.

Set Cadou Marcato Multipast 150

Corpul masinii si al accesoriilor este realizat integral din otel nichelat si cromat pentru a rezista la coroziune pentru o lunga perioada de timp. Rolele sunt fabricate dintr-un aliaj usor, anodizat, si toate angrenajele sunt tratate termic prin calire si revenire pentru a le conferi durabilitate. Aliajul rolelor beneficiaza de un brevet de inventie ce garanteaza faptul ca acestea nu lasa metale grele la contactul cu aluatul. Deschiderea (distanta) dintre role este controlata de catre un regulator cu 9 pozitii (de la 2,5 mm la 0,3 mm), cu indicator numerotat. Atat manerul de actionare cat si clama de prindere sunt incluse in pachet si sunt realizate din acelasi otel inoxidabil si ABS rezistent la impact.

Dimensiunile masinii sunt:

Lungime: 210 mm

Latime: 200 mm

Inaltime 160 mm

Greutate: 2.5 Kg

Greutate totala – inclusiv accesorii: 6.5 Kg

GARANTIE 2 ANI