Pret 5840.00 lei

Scuterul electric pentru adulți SHANSU CP5-URBAN este un vehicul de înaltă performanță, ideal pentru deplasarea rapidă și confortabilă în oraș. Echipat cu un motor puternic de 1500W, acest scuter electric poate ajunge la o viteză maximă de 50 km/h și poate parcurge o distanță de până la 50 km cu o singură încărcare.
Este un model inmatriculabil si se poate conduce pe toate drumurile publice.

Scuter electric pentru adulti, SHANSU CP5-URBAN, putere motor 1500W

Designul modern și elegant al SHANSU CP5-URBAN îl face potrivit pentru orice stil de viață urban și este ușor de manevrat în traficul aglomerat. Suspensiile față și spate asigură o călătorie lină și confortabilă pe orice suprafață, iar roțile mari de 12 inci permit o aderență excelentă pe terenul accidentat.

Scuterul electric SHANSU CP5-URBAN este echipat cu un sistem de frânare dublu cu disc, ceea ce îi conferă o putere de oprire excelentă și o siguranță sporită în timpul călătoriei. Are, de asemenea, un sistem de iluminare LED foarte eficient, care îmbunătățește vizibilitatea și asigură o siguranță mai mare în timpul deplasării pe timp de noapte.

Bateria sa puternică de litiu-ion oferă o autonomie suficientă pentru a face față unei călătorii de rutină de o zi întreagă, iar încărcarea acesteia nu durează mai mult de 6-8 ore. Cu un astfel de scuter electric, veți avea o soluție de transport rapidă, convenabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător

NOTĂ:
*Pentru a conduce acest model este necesar permis de conducere (cat. AM sau B)