Pret 7240.00 lei

Scuterul electric pentru adulți SHANSU CP4 – CHOPPER este un vehicul electric puternic și durabil, conceput special pentru a oferi o experiență de deplasare rapidă și confortabilă în oraș. Cu un motor electric puternic de 3000W, acest scuter poate ajunge la viteze de până la 45 km/h, permițându-vă să călătoriți rapid și eficient pe distanțe lungi.
Este un model inmatriculabil si se poate conduce pe toate drumurile publice.

Scuter electric pentru adulti, SHANSU CP4- CHOPPER, motor 3000W

Scuterul este construit din materiale de înaltă calitate, cu un cadru robust din aluminiu și o suspensie frontală și spate ajustabilă, care asigură o experiență confortabilă de deplasare. Bateriile litiu-ion integrate oferă o autonomie excelentă, permițându-vă să călătoriți până la 80 km cu o singură încărcare.

SHANSU CP4 – CHOPPER este dotat cu un sistem de frânare cu disc, care oferă o putere de oprire excelentă și o manevrabilitate precisă, permițându-vă să controlați scuterul cu ușurință în traficul urban aglomerat. Designul elegant și modern îl face să se potrivească perfect cu stilul de viață urban și să atragă atenția oriunde mergeți.

Datorită dimensiunilor sale compacte, acest scuter este ușor de depozitat și transportat, fiind ideal pentru deplasările zilnice la serviciu sau pentru plimbările de agrement.

NOTĂ:
*Pentru a conduce acest model este necesar permis de conducere (cat. AM sau B)