Stil: Costum întreg pentru înot, zonă de absorbție, respinge apa, uscare rapidă, rezistent la soare și clor.

Recomandat pentru: pentru înot sportiv sau de recreație, la plajă, protecție menstruală

Ideal pentru: Flux menstrual light spre moderat, adolescente, secreții abundente, incontinență urinară

Confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultraconfort

Utilizare: În funcție de flux, îl poți purta până la 8 ore continuu și absoarbe 2-3 tampoane, oferă libertate la plajă, piscină, în vacanță.

Alternativă sănătoasă: Înlocuiește tampoanele clasice, material reciclat, protecție UV30, fără chimicale, fără iritații.

Compoziție: Strat interior: 86% nailon reciclat + 14% elastan, strat mijlociu: 100% poliester + 100% TPU respirabil, țesătură principală: 86% nailon reciclat + 14% elastan

Pret 168.00 lei

Marimi: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Costumul de baie menstrual Cora

Costumul de baie menstrual Cora, este alegerea perfectă pentru femeile active care doresc să se simtă confortabile și protejate în timpul zilelor menstruale, fără a compromite stilul și libertatea de mișcare. Este ideal pentru adolescente și pentru înotători sportivi.

Dacă un costum de baie cu două piese nu se află printre preferințele tale, vrem să știi că am creat pentru tine, un costum întreg, cu super-proprietăți de absorbție.

Indiferent dacă alegi să faci înot, să te relaxezi la plajă sau să te bucuri de alte activități în apă, costumul de baie Cora te va însoți într-un mod elegant și funcțional. Protecția UV30+ și stratul anti-scurgere fac din acest costum de baie o alegere completă pentru femeile care doresc să se simtă încrezătoare și protejate în timpul menstruației.

Ai nevoie de o pauză și vrei să te recreezi la piscină?

Costumul nostru de baie, Cora, îți va da un motiv în plus pentru care să o faci, în mod special dacă pauza ta se suprapune cu perioada menstruală. Fiind un costum întreg, vei avea libertate de mișcare în apă, fără să te stresezi cu o posibilă alunecare a costumului de pe corp.

Datorită materialului și a construcției costumului, acesta promite și o ușoară remodelare a corpului tău. Nu îți faci griji față de balonarea perfect normală în perioada menstruală.

Rămâi cool și protejată în același timp!

Costumele noastre de baie vin într-o pungă eco-friendly biodegradabilă, prevăzută cu inchidere tip zip pentru a putea transporta și mai ales depozita costumul după folosire chiar și atunci cand este ud.

Beneficii

  • Protecție UV30+: oferă o protecție eficientă împotriva razelor solare nocive, asigurându-ți o expunere sigură la soare în timpul activităților în apă.
  • Confort maxim: materialul său respirabil și elastic se mulează perfect pe corp, asigurându-se că te simți încrezătoare și confortabilă în timpul menstruației orice activitate ai avea.
  • Potrivit pentru absorbție moderată: colectează până la 3 tampoane
  • Purtare până la 8 ore pentru flux lejer, sau combinat cu o cupă menstruală sau disc pentru extra protecție
  • Rezistență la purtări repetate și își păstrează forma, astfel încât îi puteți refolosi ani de zile. În plus, culoarea nu se va decolora la soare sau de la clorul din piscine.
  • Repulsie la apă: Material atent tratat pentru a împiedica trecerea apei prin costum, oferind protecție împotriva scurgerilor externe, lăsându-l astfel uscat pe corpul tău pentru mai mult timp.
  • Reutilizabil peste 2 ani.
  • Costum de baie sustenabil: Fabricat din nylon reciclat contribuie la reducerea deșeurilor și la protejarea mediului înconjurător, fiind o variantă mai ecologică decât costumele de baie clasice.
  • Mărime: pentru a putea proteja eficient și a nu lăsa apa să intre în straturile de absorbție, mărimea slipilor menstruali trebuie să fie fixă. Recomandarea noastră este să alegi o mărime potrivită ție, iar dacă sunt ficși pe corp, este ideal pentru protecție maximă! Totuși, în cazul în care ești între mărimi, alege o mărime mai mare