Aer condiționat mobil Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP WiFi
capacitate mare de răcire de până la 3,5 kW, capacitate termică de până la 2,9 kW, Wi-Fi și telecomandă, mod de veghe

  • Garanție: 5 ani
  • Conceput pentru: 100 m3 
  • Clasa energetică de răcire: A

Transport gratuit

Olimpia Splendid Dolceclima Dolceclima AirPro 14 HP este un aparat de aer condiționat mobil cu încălzire și funcție separată de dezumidificare , datorită căruia poate fi folosit aproape tot timpul anului.Un alt avantaj este economia de energie, care se încadrează în clasa energetică A. De asemenea, Olimpia Splendid Dolceclima AirPro 14 HP este echipat cu tehnologia Blue Air, care mărește viteza de răcire și dispersează uniform aerul rece, datorită designului special al ventilatorului și al lamelelor aparatului de aer condiționat.

În timpul utilizării, veți aprecia modul automat care reglează puterea în funcție de temperatura curentă a camerei. Pentru un somn netulburat, aparatul de aer condiționat oferă funcția Silent, care reduce nivelul de zgomot al unității. În zilele extrem de călduroase, putem folosi modul Turbo, care reduce temperatura aerului din încăpere la viteză maximă. De asemenea, unitatea poate dezumidifica independent și dispune de un evaporator automat de condens.

Telecomanda, care este inclusă în pachet, facilitează operarea. De asemenea, manipularea este asigurată de mânerele laterale și de rotile. Bineînțeles, există o funcție de repornire automată care repornește automat unitatea în cazul unei pene de curent. Aparatul de aer condiționat are, de asemenea, un temporizator de 24 de ore.

Accesorii, O clapetă pentru instalarea pe perete sau pe sticlă,o bară pentru fereastra glisantă.

Aer condiționat mobil Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP WiFi

Ce face ca aparatul de aer condiționat DOLCECLIMA AirPro 14 HP să iasă în evidență?

1. TEHNOLOGIA BLUE AIR

Chiar și la putere minimă, dispersia uniformă a aerului este îmbunătățită față de un sistem convențional, datorită designului eficient al ventilatorului și al lamelelor de evacuare. Răcirea este de două ori mai rapidă și mai uniformă.

2. FUNCȚIA DE REPORNIRE AUTOMATĂ

Bineînțeles, funcția de repornire automată repornește automat unitatea atunci când se întrerupe alimentarea. Aparatul de aer condiționat are, de asemenea, un temporizator de 24 de ore.

3. PANOUL TACTIL

  • FuncțiaSleep/Turbo
  • Control automat al puterii în funcție de calitatea aerului
  • Cronometru reglabil (până la 24 de ore)
  • 3 viteze

4. SISTEM SILENȚIOS FOARTE SILENȚIOS

Cu până la 10% mai silențios în comparație cu aparatele de aer condiționat cu performanțe comparabile de pe piață.

5. LAMELĂ CU FUNCȚIE DE BALANSARE

Atunci când aparatul de aer condiționat este pornit, lamelele se deschid la un unghi optim pentru o circulație eficientă a aerului. Funcția SWING poate fi activată de pe telecomandă, iar lamelele încep să se miște.


6. NOUL COMBUSTIBIL ECOLOGIC

Noile aparate de aer condiționat mobile Olimpia Splendid utilizează combustibilul refrigerant R290, care nu afectează mediul înconjurător. Datorită eficienței sale energetice ridicate, acest agent frigorific este mai economic, nu deteriorează stratul de ozon din atmosferă și este mult mai ecologic.


7. FILTRE PENTRU PURIFICAREA AERULUI

Filtre pentru purificarea aerului – PURE 3. Aparatul de aer condiționat vă permite, de asemenea, să purificați aerul. Putem adăuga două filtre speciale la filtrul de praf. În pachet veți găsi 3x filtru de carbon (anti-miros).


8. FUNCȚIONEAZĂ CA UN DEZUMIDIFICATOR CU DREPTURI DEPLINE

Deasemenea, funcționează ca un dezumidificator cu drepturi depline.

9. FUNCȚIE DE ÎNCĂLZIRE

Aparatul de aer condiționat are, de asemenea, o funcție de încălzire, care vă permite să încălziți camera la temperatura dorită.

10. Control Wi-Fi

O caracteristică nouă a modelului din acest an este posibilitatea de a controla aparatul de aer condiționat prin Wi-Fi. Trebuie doar să descărcați aplicația Olimpia Splendid pe telefonul mobil și apoi puteți controla în mod convenabil aparatul de oriunde doriți. Pentru dispozitivele inteligente, aceasta poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și App Store.

11. GARANȚIE EXTINSĂ DE 5 ANI

Aparatul de aer condiționat mobil Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP WiFi este un exemplu excelent de produs de calitate care merită atenție. De aceea, avem plăcerea de a oferi o garanție extinsă de 5 ani pentru acest produs, pentru a le oferi clienților noștri o utilizare complet lipsită de griji.