Olimpia Splendid DOLCECLIMA AirPro 13 A+ este un aparat de aer condiționat mobil cu funcție de dezumidificare de sine stătător. Marele său avantaj este eficiența energetică, care se încadrează în clasa energetică A+. Prin urmare, este unul dintre cele mai economice aparate de aer condiționat mobile de pe piață. DOLCECLIMA AirPro 13 A+ este echipat cu tehnologia BLUE AIR, care mărește viteza de răcire și dispersează uniform aerul rece, datorită designului special al ventilatorului și al lamelelor aparatului de aer condiționat.

  • Garanție 5 ani
  • Conceput pentru: 83 m3 
  • Clasa energetică de răcire: A+

În timpul utilizării, veți aprecia modul automat care reglează puterea în funcție de temperatura curentă a camerei. Pentru un somn netulburat, aparatul de aer condiționat oferă funcția Silent, care reduce nivelul de zgomot al unității. În zilele extrem de călduroase, putem folosi modul Turbo, care reduce temperatura aerului din încăpere la viteză maximă. De asemenea, unitatea poate dezumidifica independent și dispune de un evaporator automat de condens.

Telecomanda, care este inclusă în pachet, facilitează operarea. De asemenea, manipularea este asigurată de mânerele laterale și de rotile. Bineînțeles, există o funcție de repornire automată, care repornește automat unitatea în cazul unei pene de curent. Aparatul de aer condiționat are, de asemenea, un temporizator de 24 de ore.

Accesorii: șină glisantă pentru ferestre.

Aer condiționat mobil Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 13 A+ WiFi

Prin ce se remarcă aparatul de aer condiționat DOLCECLIMA AirPro 13 A+?

1. TEHNOLOGIA BLUE AIR

Chiar și la putere minimă, datorită designului eficient al ventilatorului și al lamelelor de evacuare, dispersia aerului este îmbunătățită în comparație cu un sistem convențional. Răcirea este de două ori mai rapidă și mai uniformă.

2. FUNCȚIA DE REPORNIRE AUTOMATĂ

Bineînțeles, funcția de repornire automată repornește automat unitatea atunci când se întrerupe alimentarea. Aparatul de aer condiționat are, de asemenea, un temporizator de 24 de ore.

3. PANOUL TACTIL

  • Funcția Silent / Turbo;
  • Control automat al puterii în funcție de calitatea aerului;
  • Temporizator reglabil (până la 24 de ore);
  • 3 viteze.

4. SISTEM FOARTE SILENȚIOS

Cu până la 10% mai silențios în comparație cu aparatele de aer condiționat cu performanțe comparabile de pe piață.

5. LAMELA CU FUNCȚIE DE BALANSARE

Atunci când aparatul de aer condiționat este pornit, lamelele se deschid la un unghi optim pentru o circulație eficientă a aerului. Funcția SWING poate fi activată de pe telecomandă, iar lamelele vor începe să se miște.

6. NOUL AGENT FRIGORIFIC ECOLOGIC

Noile aparate de aer condiționat mobile Olimpia Splendid utilizează refrigerant ecologic R290. Datorită eficienței sale energetice ridicate, acest agent frigorific este mai economic, nu deteriorează stratul de ozon din atmosferă și este mult mai ecologic.

7. FILTRELE PENTRU PURIFICAREA AERULUI

Filtre pentru purificarea aerului – funcția PURE 3. Putem adăuga două filtre speciale la filtrul de praf. În pachet, veți găsi 3 filtre de carbon (anti-miros).

8. FUNCȚIONEAZĂ CA UN DEZUMIDIFICATOR ÎN TOATĂ REGULA

De asemenea, funcționează ca un dezumidificator în adevăratul sens.

9. CONTROL PRIN WI-FI

Noutatea modelului din acest an este posibilitatea de a-l controla prin Wi-Fi. Trebuie doar să descărcați aplicația Olimpia Splendid pe telefonul mobil și apoi puteți controla în mod convenabil aparatul de oriunde doriți. Pentru dispozitivele inteligente, aplicația poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și App Store.