Reducere 18% Pret 4148.77 lei sau plata in rate lunare 259.79 lei/luna x 24 rate

Fabricat in Romania

Garantie 2 ani

Transport Gratuit cu flota proprie – Garantam ca mobila ajunge rapid si nedeteriorata

In Stoc. Livrare in 4-10 zile lucratoare.

Include: Pat 140/160/180×200, Dulap 246,4cm, Comoda, Noptiere
Optional: Tapiterie si Lada pat, Saltea, Sertare dulap

Montaj contra cost

Set dormitor complet Gri Antracit Stone

Set dormitor complet Gri Antracit Stone C10 face parte dintr-o familie de corpuri modulare complet gri antracit in combinatie cu elemente negre ce realizeaza un contrast placut si scot in evidenta liniile moderne. Acest dormitor ofera o gama larga de dimensiuni atat pentru dulapuri cat si pentru pat. Dulapul are doua variante de inaltime de 192.5 cm si 240,3 cm pentru camere standard sau inalte cu un spatiu de depozitare marit. Un alt element cheie este dat de oglinda centrala aplicata pe usi, care pe langa utilitatea de baza confera un aspect mai luminos si spatios dormitorului. In compartimentarea dulapurilor pe langa politele clasice puteti alege si sertare mascate de usile principale.

Corpuri set dormitor

  • Patul matrimonial: este complet gri antracit, in varianta standard este netapitat, insa puteti alege optional tapiteria din stofa gri inchis, model cu linii verticale, pentru un plus de confort si stil. De asemenea puteti selecta din cele 3 marimi de pat, pentru saltele de 140, 160 sau 180×200. Am tinut cont si de posibilitatea de a folosi patul pentru depozitare, asa ca puteti opta intre un set de 2 sertare sau un set de 4 sertare pentru lada. Patul are suportul de saltea inclus, este un suport din pal brut. Salteaua nu este inclusa, o puteti comanda optional.
  • Dulapul: are carcasa si usile gri antracit, iar restul elementelor sunt cu nuante de negru. Manerele au dimensiuni generoase pentru a facilita deschiderea usilor. Dulapul este spatios si este compartimentat cu polite si bara haine. Optional puteti alege si un set de sertare care se incorporeaza in cadrul dulapului, acesta este mascat de usile dulapului cat sa nu afecteze estetic designul. Elementul cheie este dat de oglinda centrala aplicata pe usile negre.
  • Noptierele: vin in set de 2 bucati, au carcasa si usile gri antracit, se deschid pe sistem clasic batant/balamale si sunt foarte utile pentru depozitare avand un spatiu generos. Manerele orizontale sunt de culoare neagra.
  • Comoda: are un design modern cu carcasa si fronturile de sertare complet gri antracit plus manere orizontale negre. Este compartimentata cu 2 sertare si o polita deschisa. Poate fi folosita atat ca suport pentru televizor cat si ca masa de toaleta sau depozitare haine.