Reducere 52% Pret 1249.00 lei

Timp livrare: 1-2 zile

Set masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs

Setul cu masă extensibilă și 6 scaune tapițate, model zebră se remarcă cu ușurință, devenind piesa centrală din orice încăpere. Imprimeul îndrăzneț reușește să scoată din monotonie orice decor.

Blatul mesei, cu aspectul său marmorat, aduce un plus de eleganță locuinței tale, în timp ce picioarele simple, din lemn vopsit în alb, mențin echilibrul estetic.

Scaunele tapițate, cu formă ergonomică îți asigură confortul de care ai nevoie atunci când te bucuri de cina alături de cei dragi.

Pentru un decor plăcut și echilibrat, care să nu devină prea încărcat și să producă disconfort, recomandăm plasarea acestei mese într-o încăpere amenajată în  stil minimalist, într-o cromatică blândă și uniformă!

Dacă îți dorești să suplimentezi decorațiunile din jurul acestei mese, cea mai bună soluție este folosirea plantelor, dispuse pe o etajeră cu design simplu, ce conferă un aer fresh zonei tale de dining!

Mecanismul de extensie, inteligent și intuitiv îți permite să sporești dimensiunile mesei, atunci când dorești o cină cu mai mulți participanți. Marginile rotunjite ale mesei conferă funcționalitate și siguranță,în timp ce facilitează procesul de curățare.

Dimensiuni:

Masa: L 130, l 80, h 75 cm

Masa extinsa: L 170, l 80, h 78 cm

Scaun: L 55, l 55, h 95 cm