Reducere 57% Pret 1099.00 lei

Timp livrare: 1-2 zile

Set masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs

Set masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs cristal – ansamblul pentru o aniversare in familie

Daca iubesti stilul modern si trasaturile acestuia, cu un set masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs cristal, poti sa obtii un decor de vis in living sau bucatarie. Masa extensibila este un accesoriu foarte practic, usor de utilizat, fiind o piesa esentiala intr-o bucatarie.

Masa pentru bucatarie este realizata din PAL de 18 mm de culoare alb cu irizatii usoare de gri. Fie ca o montezi in spatiul de dining dintr-un open-space, sau in zona de gatit, aceasta iti ofera suport pentru preparatele delicioase, oferind loc pentru toti membrii familiei.

Masa Alb

Picior alb (lemn)

Scaune gri

Dimensiuni:

Masa: L 130, l 80, h 75 cm

Masa extinsa: L 170, l 80, h 78 cm

Scaun: L 47, l 42, h 88 cm

Seturi masa si scaune- tipsuri decorative

Cu o masa bucatarie si un set de scaune tapitate, poti sa-ti personalizezi incaperea dorita si sa beneficiezi totodata mai mult spatiu. Dimeniunea generoasa a blatului serveste si ca blat de gatit, dar si ca suport pentru farfuriile cu meniurile favorite. Nuanta de un alb deschis si cadrul solid o fac perfecta si in spatiile cu umezeala si abur, cum ar fi bucataria. Albul este o nuanta neutra, ce poate fi asociata in orice stil decorativ: clasic sau modern. In plus, acesta creeaza un aspect luminos si o senzatie de spatiu curat si aerisit.