Reducere 44% Pret 897.65 lei

Timp livrare: 1-2 zile

Set Masa Bucatarie cu 4 Scaune, Irina Homs 70 x 115 cm, Negru/Auriu

Masa bucatarie texturata, Irina Homs  este un element potrivit pentru orice stil decorativ, de la cel clasic, boem, pana la cel modern. Aceasta ofera spatiu suficient pentru 6 persoane si o suprafata generoasa de servit masa. Picioarele sunt din metal si sunt vopsite in negru pentru un contrast placut cu textura lemnului. Blatul este rotunjit la margini, lucru care ii ofera un avantaj in manevrare si curatare. Poti petrece momente placute cu cei dragi, servind noi meniuri la aceasta masa de bucatarie eleganta.

Dimensiuni:

 L 115, l 70, h 72 cm

Top beneficii oferite de o masa metalica Homs

Oricare ar fi stilul predominant, masa se integreaza la fix in bucatarie, living sau pe un balcon amplu. Designul modern si practic faca ca aceasta masa fixa sa fie accesoriul preferat pentru preparatele in familie. Poate fi amplasata in bucatarie, dar cu usurinta poate face parte din livingul tau. Pentru a reusi sa o pui in evidenta, opteaza pentru alte piese de mobila din pal sau cu cadru metalic, mentinand astfel stilul.

Masa cu structura metalica si blat din pal marmorat face un melanj intre stilurile decorative. Daca o aranjezi langa un mobilier modern, obtii un cadru primitor si elegant. Poti oricand sa iti completezi decorul din living, cu o biblioteca, cu alte etajere sau rafturi suspendate, ori chiar poti sa-l amplasezi langa comoda Tv.

Aduna-i pe cei dragi la masa si profitati de mai mult spatiu in bucatarie, in care sa va adunati in fiecare zi. Masa de  bucatarie se livreaza neasamblata, fiind insotita de schita si accesorii pentru montaj. Montajul se realizeaza de catre beneficiar. Curatarea se face cu o carpa moale alba si produse de curatenie neabrazive specifice tipului de material.

O poti completa cu un set de scaune bucatarie, in nunate simple de negru, pe cadru metalic si perne confortabile.