Aer condiționat mobil Olimpia Splendid Dolceclima Compact 10 MBB Wi-Fi
funcție Wi-Fi, capacitate de răcire 2,6 kW, dimensiuni compacte, dezumidificare, temporizator, mod de noapte

Pret 2499.00 lei, cu cod de reducere “VARA24” Pret 2199.00 lei

 • Garanție: 3 ani
 • Conceput pentru: 74 m3 
 • Clasa energetică de răcire: A

Transport gratuit

Aparatul de aer condiționat mobil de mici dimensiuni DOLCECLIMA Compact 10 MBB Wi-Fi este un model accesibil și compact, cu un termostat digital și mai multe moduri de funcționare, inclusiv modul de dezumidificare. Aparatul de aer condiționat este fabricat de compania italiană Olimpia Splendid și are o dimensiune mică, similară cu cea a unui dezumidificator. Lamele orientate în sus ajută la o mai bună dispersie a aerului rece.

Atunci când este utilizat, veți aprecia modul automat care reglează puterea în funcție de temperatura curentă a camerei. De asemenea, unitatea poate dezumidifica independent și are un evaporator automat de condens.

Controlul este facilitat de telecomanda inclusă în pachet. De asemenea, manipularea este asigurată de mânerele laterale și de rotile. Bineînțeles, există o funcție de repornire automată, care repornește automat unitatea în cazul unei pene de curent. Aparatul de aer condiționat beneficiază și de un temporizator de 24 de ore și control Wi-Fi.

Accesorii: telecomandă, tub de aerisire a aerului caldșină glisantă pentru ferestre, furtun de scurgere a condensului.

Aer condiționat mobil Olimpia Splendid Dolceclima Compact 10 MBB Wi-Fi

Prin ce se evidențiază aparatul de aer condiționat Dolceclima Compact 10 MBB Wi-Fi?

1. Dimensiunea compactă

Seria COMPACT este unul dintre cele mai mici aparate de aer condiționat mobile de pe piață. Cu o înălțime de 66 cm și o lățime de 33 cm, reprezintă o reducere cu 25% a dimensiunilor totale în comparație cu modelele tradiționale. În plus, cântărește doar 23,3 kg, ceea ce îl face ușor de transportat.

2. Funcții de răcire și dezumidificare

Aparatul de aer condiționat mobil oferă utilizatorilor posibilitatea de a răci și dezumidifica într-o singură unitate. Funcția de răcire permite menținerea camerei la o temperatură confortabilă în timpul lunilor de vară, în timp ce funcția de dezumidificare permite eliminarea umezelii din aer, contribuind la menținerea camerei uscate și sănătoase.

3. Temporizator, repornire automată și funcție Wi-Fi

Aparatul de aer condiționat este dotat cu un temporizator, care vă permite să îl setați să se oprească automat la o anumită oră, până la 24 de ore. Această funcție poate fi utilizată, de exemplu, pentru a economisi energie și a reduce costurile de funcționare a aparatului de aer condiționat.

Printre altele, aparatul de aer condiționat are o funcție de repornire automată, care îi permite să repornească automat în ultimul mod setat după o pană de curent. Funcția de repornire automată asigură faptul că aparatul de aer condiționat va funcționa din nou imediat după o pană de curent, fără a fi nevoie de o repornire manuală.

Datorită funcției Wi-Fi, puteți controla în mod convenabil aparatul de aer condiționat mobil și cu ajutorul aplicației de pe telefonul mobil.

4. Alte caracteristici

 • 2 viteze ale ventilatorului
 • Mod SLEEP
 • Control cu afișaj LCD
 • Agent frigorific ecologic R290
 • Clasa energetică A
 • Mânere și roți pentru o portabilitate ușoară
 • Evaporator automat
 • Wi-Fi