Aer condiționat mobil Olimpia Splendid Dolceclima 10 HP Wi-Fi
funcție Wi-Fi, capacitate de răcire 2,64 kW, funcție de încălzire, dimensiuni compacte, dezumidificare, temporizator, mod de noapte

  • Garanție: 3 ani
  • Conceput pentru: 75 m3 
  • Clasa energetică de răcire: A

Transport gratuit

Aerul condiționat mobil Olimpia Splendid Dolceclima 10 HP Wi-Fi este un model accesibil și compact, cu un termostat digital și mai multe moduri de funcționare, inclusiv modul de dezumidificare și funcția de încălzire. Aparatul de aer condiționat este fabricat de compania italiană Olimpia Splendid și are o amprentă mică, asemănătoare cu cea a unui dezumidificator. Lamele orientate în sus ajută la o mai bună dispersie a aerului rece.

Atunci când este utilizat, veți aprecia modul automat, care reglează puterea în funcție de temperatura curentă a camerei. De asemenea, unitatea poate dezumidifica independent și are un evaporator automat de condens.

Controlul este facilitat de telecomanda inclusă în pachet. De asemenea, manipularea este asigurată de mânerele laterale și de rotile. Bineînțeles, există o funcție de repornire automată, care repornește automat unitatea în cazul unei pene de curent. Aparatul de aer condiționat are și un temporizator de 24 de ore și control Wi-Fi.

Accesorii: telecomandă, tub de aerisire a aerului cald, șină glisantă pentru ferestre, furtun de scurgere a condensului.

Aer condiționat mobil Olimpia Splendid Dolceclima 10 HP Wi-Fi

Prin ce se evidențiază aparatul de aer condiționat Dolceclima 10 HP Wi-Fi?

1. Dimensiune compactă

Aparatul este unul dintre cele mai mici aparate de aer condiționat mobile de pe piață. Cu o înălțime de 70,5 cm și o lățime de 35 cm, reprezintă o reducere cu 25% a dimensiunilor totale în comparație cu modelele tradiționale. În plus, cântărește doar 23 kg, ceea ce îl face ușor de transportat.

2. Funcții de răcire, dezumidificare și încălzire

Aparatul de aer condiționat mobil oferă utilizatorilor posibilitatea de a răci, dezumidifica și încălzi într-o singură unitate. Funcția de răcire permite menținerea camerei la o temperatură confortabilă în timpul lunilor de vară, în timp ce funcția de dezumidificare permite dezumidificarea aerului, contribuind la menținerea camerei uscate și sănătoase. Veți aprecia funcția de încălzire în zilele mai reci.

3. Temporizator, funcție de repornire automată și Wi-Fi

Aparatul de aer condiționat este dotat cu un temporizator, care vă permite să îl setați să se oprească automat la o anumită oră, până la 24 de ore. Această funcție poate fi utilizată, de exemplu, pentru a economisi energie și a reduce costurile de funcționare ale aparatului.

Printre altele, aparatul de aer condiționat beneficiază de o funcție de repornire automată, care îi permite să repornească automat în ultimul mod setat după o pană de curent. Funcția de repornire automată asigură faptul că aparatul de aer condiționat va funcționa din nou imediat după o pană de curent, fără a fi nevoie de o repornire manuală.

Datorită funcției Wi-Fi, puteți controla în mod convenabil acest aparat și cu ajutorul aplicației de pe telefonul mobil.

Izolarea ferestrelor pentru aer condiționat mobil

Pret 199.00 lei