Tip par: Degradat.

Beneficiu: Stralucire, Reparator, Hidratare.

Pachet cu Efect Reparator – Londa Professional Visible Repair: Sampon 1000 ml, Tratament 750 ml: pachetul cu efect reparator Londa Professional Visible Repair, care include un sampon de 1000 ml si un tratament de 750 ml, este conceput pentru a ajuta la repararea si revitalizarea parului deteriorat. Produsele Londa Professional sunt cunoscute pentru formulele lor avansate, care sunt dezvoltate pentru a oferi ingrijire profesionala parului, adaptata nevoilor specifice ale acestuia. Iata beneficiile oferite de acest pachet cu efect reparator.

Pachet cu Efect Reparator – Londa Professional Visible Repair: Sampon 1000 ml, Tratament 750 ml

Samponul Londa Professional Visible Repair Shampoo 1000 ml:
– curatare delicata: formulat pentru a curata delicat parul, indepartand impuritatile si acumularile fara a-l priva de uleiurile naturale esentiale.
– reparare si fortificare: contine ingrediente active precum proteine si aminoacizi, care ajuta la repararea structurii parului deteriorat, facandu-l mai rezistent la rupere.
Ingrediente: proteine din matase si ulei de migdale.
Mod de utilizare: se maseaza pe parul ud si apoi se clateste.

Tratamentul Londa Professional Visible Repair Treatment 750 ml:
– hidratare intensa: acest tratament este conceput pentru a oferi o hidratare profunda, necesara pentru refacerea flexibilitatii si a elasticitatii parului.
– regenerare si protectie: imbogatit cu vitamine si uleiuri nutritive, ajuta la revitalizarea parului uscat si deteriorat, oferindu-i un aspect sanatos si stralucitor.
Mod de utilizare: se aplica pe parul umed, se lasa sa actioneze 5-10 minute si apoi se clateste bine.

Beneficii comune:
– reducerea aspectului de par deteriorat: utilizarea regulata a acestui pachet poate reduce vizibil semnele de deteriorare, cum ar fi despicarea varfurilor, asprimea si lipsa stralucirii.
– imbunatatirea manevrabilitatii: faciliteaza descurcarea si styling-ul, lasand parul mai moale si mai usor de aranjat.
– protectie: ofera o bariera protectoare impotriva factorilor de stres externi, precum caldura excesiva sau poluarea.

Pentru cele mai bune rezultate, este important sa urmati instructiunile de utilizare specificate pe ambalajul produsului. In plus, pentru nevoi specifice de ingrijire a parului, consultati un profesionist in domeniul frumusetii care va poate recomanda un regim personalizat bazat pe tipul si starea parului dumneavoastra. Produsele profesionale precum cele din gama Londa Professional sunt concepute pentru a oferi solutii eficiente pentru diverse probleme ale parului, dar rezultatele pot varia in functie de caracteristicile individuale ale fiecarui tip de par.

Cantitate: 1 pachet.

Brand: Londa Professional