Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 19 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Set pistol irigat gradina 8 moduri VERDE + mufa rapida 1/2+3/4+ 1 conector MX1003

Setul de pistol pentru irigat grădina cu 8 moduri și mufă rapidă este un instrument versatil și eficient pentru îngrijirea grădinii dumneavoastră.

Cu acest set, puteți uda plantele, spăla suprafețe, curăța grădina și multe altele, cu ușurință și confort.

Pistolul de irigat vine echipat cu 8 moduri diferite de pulverizare, astfel încât să puteți alege cea mai potrivită opțiune pentru nevoile dumneavoastră.

Indiferent dacă doriți un jet puternic pentru curățarea mai agresivă sau o ploaie fină pentru udarea delicată a plantelor, acest pistol vă oferă opțiunile de care aveți nevoie pentru a face față oricărei sarcini de irigare sau curățare.

Mufa rapidă inclusă permite conectarea ușoară a pistolului la furtunul de grădină, iar conectorul suplimentar vă oferă flexibilitate pentru a conecta furtunul la diferite tipuri de robinete sau alte dispozitive de irigare.

Cu mufa rapidă, puteți schimba rapid și ușor accesorii fără a mai pierde timp cu conexiuni complicate sau scurgeri de apă.

Setul este proiectat pentru a fi durabil și rezistent în timpul utilizării frecvente în grădină.

Componentele sunt realizate din materiale de calitate, care rezistă la coroziune și la uzură, asigurând o viață lungă a setului. De asemenea, manerul pistolului este ergonomic și confortabil de utilizat, reducând oboseala și tensiunea în timpul irigării sau curățării.

• Pistol multijet 8 Jet Easy

• Conector de robinet de 3/4”

• Suport pentru furtun deschis si fitinguri