Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 19 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Pompa submersibilă cu tocător și plutitor pentru apă murdară WQCD-2-2.6 este un echipament de înaltă performanță, conceput pentru a pompa și evacua apa murdară în mod eficient și fiabil. Această pompă este un instrument indispensabil într-o varietate de aplicații, cum ar fi drenarea subsolurilor inundate, evacuarea apelor reziduale în zone industriale, sisteme de irigații, lucrări de construcții și multe altele.

Caracteristicile remarcabile ale pompei WQCD-2-2.6 asigură o funcționare eficientă și durabilă într-o gamă largă de medii și situații dificile. Pompa este echipată cu un tocător puternic care permite tăierea și măcinarea reziduurilor solide din apa murdară, evitând astfel înfundarea sau deteriorarea pompei. Aceasta înseamnă că pompa poate gestiona cu ușurință particule solide, cum ar fi noroi, frunze, resturi alimentare și alte reziduuri care ar putea obstrucționa alte pompe.

Pompa submersibila cu tocator si plutitor pentru apa murdara 

Un alt aspect important al pompei submersibile WQCD-2-2.6 este plutitorul integrat, care permite controlul automat al nivelului apei. Plutitorul monitorizează nivelul apei și pornește sau oprește automat pompa în funcție de nevoile dvs. Această caracteristică este extrem de utilă în aplicații în care nivelul apei variază sau este dificil de monitorizat în mod constant.

Pompa este construită din materiale rezistente și durabile, ceea ce îi conferă o lungă durată de viață și o rezistență excelentă la coroziune. Designul submersibil vă permite să o utilizați în apă adâncă fără a vă face griji cu privire la deteriorare sau supratensiune. De asemenea, este echipată cu un motor puternic și eficient din punct de vedere energetic, care asigură o funcționare silențioasă și economică.

Pompa submersibilă cu tocător și plutitor pentru apă murdară WQCD-2-2.6 este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție fiabilă și eficientă pentru pomparea apelor murdare. Indiferent de aplicația dvs., această pompă vă va oferi performanțe superioare, durabilitate și ușurință în utilizare.