Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 19 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Pompa submersibilă cu flotor 4QGD1.5-60-0.55 este un dispozitiv puternic și eficient proiectat pentru a extrage apă subterană în mod convenabil și fiabil. Cu capacitatea sa de a lucra sub apă și de a asigura un debit constant, această pompă este ideală pentru aplicații de alimentare cu apă în gospodării, irigații agricole sau pentru alte scopuri industriale.

Pompa 4QGD1.5-60-0.55 are o putere nominală de 0.55 kW și un debit maxim de 1.5 metri cubi pe oră. Aceasta înseamnă că poate asigura o cantitate semnificativă de apă într-un interval de timp scurt, fiind potrivită pentru a satisface cerințele de apă în diverse situații.

Unul dintre aspectele cheie ale acestei pompe este flotorul integrat. Flotorul funcționează ca un senzor care reglează automat pornirea și oprirea pompei în funcție de nivelul apei. Aceasta previne supraîncărcarea pompei și menține un nivel optim de apă în fântână sau puț.

Pompa submersibila cu flotor 4QGD1.5-60-0.55

Construită din materiale durabile și rezistente la coroziune, pompa submersibilă este concepută pentru a rezista în medii submersibile și pentru a funcționa în condiții de exploatare riguroase. Motorul său performant asigură o funcționare eficientă și fiabilă pe termen lung, reducând necesitatea reparațiilor sau înlocuirilor frecvente.

Pompa submersibilă cu flotor 4QGD1.5-60-0.55 este ușor de instalat și de întreținut. Datorită designului submersibil, aceasta poate fi coborâtă în puț sau fântână fără a fi nevoie de o instalație complicată. De asemenea, este echipată cu protecție împotriva supratensiunii și a supracurentului, asigurând siguranța în timpul utilizării.

Cu performanțe remarcabile și fiabilitate, pompa submersibilă cu flotor 4QGD1.5-60-0.55 este alegerea ideală pentru a satisface nevoile dvs. de alimentare cu apă subterană. Indiferent dacă o utilizați pentru alimentarea cu apă potabilă sau pentru irigații, această pompă vă asigură un flux constant de apă, contribuind la eficiența și confortul activităților dvs. zilnice.

Caracteristici:

Tip pompa: Pompa submersibila

Utilizat pentru: Apa curata

Tip combustibil: Electricitate

Utilizare: Rezidential

Tip curent: Monofazat

Culoare: Argintiu