Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 19 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Pompa de suprafață JET100 cu o putere de 1500W este o soluție eficientă și robustă pentru a pompa și refula apă în diverse aplicații. Cu un debit de 65 de litri pe minut și o înălțime maximă de refulare de 42 de metri, această pompă este potrivită pentru alimentarea cu apă în gospodării, irigații agricole și alte aplicații industriale.

Datorită puterii sale de 1500W, pompa JET100 asigură un flux rapid și constant de apă. Cu o capacitate de 65 de litri pe minut, poate livra o cantitate semnificativă de apă într-un interval scurt de timp, satisfăcând cerințele de apă pentru diverse activități.

Pompa de suprafata JET100 1500W 65l/min refulare 42m

Pompa este echipată cu un motor robust și fiabil, asigurând o performanță constantă și durabilitate pe termen lung. Aceasta rezistă la sarcini grele și funcționează eficient în condiții de utilizare riguroase.

Cu înălțimea maximă de refulare de 42 de metri, pompa JET100 poate pompa apa la o înălțime considerabilă, fiind potrivită pentru a acoperi nevoile de apă în aplicații diverse, cum ar fi alimentarea cu apă în etaje superioare, irigații la distanțe mari sau alimentarea cu apă în sisteme industriale.

Pompa de suprafață JET100 este ușor de instalat și de operat. Este prevăzută cu o carcasă rezistentă la coroziune, ceea ce îi conferă durabilitate și o protecție sporită împotriva factorilor externi.

Cu ajutorul butonului de pornire/oprire și a manometrului integrat, puteți controla și monitoriza ușor presiunea și funcționarea pompei. De asemenea, pompa dispune de protecție împotriva supratensiunii și a supraîncălzirii, asigurând o utilizare în siguranță și prelungind durata de viață a pompei.

Pompa de suprafață JET100 este alegerea ideală pentru cei care caută o pompă puternică și fiabilă pentru alimentarea cu apă în diverse aplicații. Indiferent dacă aveți nevoie de alimentare cu apă în gospodărie.

Specificații tehnice:


Putere: 1.5 kW

Tensiune alimentare: 220 V

Frecventa: 50 Hz

Debit maxim: 65 l/min

Presiune maxima 5-6 Bari

Inaltime refulare maxima: 42 m

Adancime maxima aspiratie: 9 m

Diametru racordare: 1 x 1 inch