Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 19 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Pompa de apă agricolă cu motor pe benzină 1000Mi este un echipament puternic și portabil, proiectat pentru a satisface nevoile de irigare și transfer de apă în aplicații agricole și industriale. Echipată cu un motor pe benzină, această pompă oferă o soluție autonomă și flexibilă pentru a vă asigura o alimentare eficientă cu apă, indiferent de locație.

Pompa 1000Mi este alimentată de un motor pe benzină de înaltă performanță, care oferă puterea necesară pentru a pompa cantități mari de apă cu ușurință. Fiind propulsată de benzină, aceasta elimină necesitatea unei surse de alimentare electrică și oferă libertate de mișcare, permițându-vă să o utilizați în zone în care accesul la energie electrică poate fi limitat sau inexistent.

Această pompă de apă agricolă este echipată cu o carcasă rezistentă, concepută pentru a face față mediilor de lucru dure și condițiilor dificile. Designul său compact și portabil vă permite să o mutați cu ușurință de la un loc la altul, în funcție de necesitățile dvs. de irigare sau transfer de apă.

Pompa apa agricola e benzina 1000Mi

Pompa 1000Mi este ideală pentru irigarea terenurilor agricole, alimentarea cu apă a sistemelor de stropire sau a instalațiilor de irigații, golirea bălților sau a rezervoarelor și multe alte aplicații. Cu un debit ridicat și o capacitate de pompare eficientă, această pompă vă permite să economisiți timp și să eficientizați procesele de apă în activitățile agricole.

Fiind o pompă pe benzină, aceasta vine cu caracteristici de siguranță, cum ar fi protecția împotriva supraîncălzirii și sistemul de oprire automată în cazul în care nivelul de ulei devine prea scăzut. Aceste caracteristici vă oferă liniștea că pompa funcționează în siguranță și protejează motorul de daune.

În concluzie, pompa de apă agricolă cu motor pe benzină 1000Mi este partenerul perfect pentru a vă asigura o alimentare eficientă și mobilă cu apă în aplicațiile agricole. Cu puterea sa impresionantă, portabilitatea și durabilitatea, această pompă vă va oferi performanță și fiabilitate în orice mediu de lucru agricol.