Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 19 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Trasport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Motocoasa cu motor pe benzină, echipată cu un motor puternic și eficient de 2 timpi, și funcție Easy Start, într-o atractivă nuanță de roșu. Această motocoasă este proiectată pentru a face față cu succes sarcinilor de tăiere și cosire a vegetației în grădini, parcuri sau terenuri mai mari.

Motorul puternic de 2 timpi oferă puterea necesară pentru a tăia iarba densă, buruienile și vegetația mai rezistentă. Acesta asigură performanțe optime și o funcționare fiabilă, permițându-vă să vă finalizați munca cu ușurință și eficiență. Motocoasa cu motor pe benzină este o alegere ideală pentru zonele în care nu este disponibilă o sursă de alimentare electrică.

Funcția Easy Start facilitează pornirea motocoasei, eliminând efortul excesiv și repetat necesar pentru a porni motorul. Cu un sistem de pornire simplu și intuitiv, puteți demara motocoasa rapid și fără probleme, astfel încât să vă puteți concentra asupra activității de cosit.

Motocoasa benzina cu motor 2 timpi functie Easy Star rosu

Motocoasa este echipată cu o lamă durabilă și ascuțită, care permite tăierea rapidă și precisă a vegetației. Lungimea și înălțimea lamei pot fi ajustate pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră specifice de tăiere. Mânerul ergonomic și confortabil asigură o prindere sigură și controlată în timpul utilizării, reducând oboseala și disconfortul în timpul lucrului prelungit.

Rezervorul de combustibil generos vă permite să lucrați pentru perioade mai lungi de timp fără a fi nevoie de reumplere frecventă. În plus, motocoasa este proiectată pentru a fi ușor de întreținut și de curățat, facilitând păstrarea ei într-o stare optimă de funcționare.

Alegeți motocoasa cu motor pe benzină, 2 timpi, funcție Easy Start, în culoarea roșie și beneficiați de performanțe puternice și ușurință în utilizare. Indiferent dacă aveți nevoie de o motocoasă pentru grădinăritul casnic sau activități mai intense, acest produs vă va oferi puterea și fiabilitatea necesare pentru a finaliza cu succes orice sarcină de cosit a vegetației.

Caracteristici tehnice:

Tip produs: Motocoasa de umar

Motor in 2 timpi racit cu aer

Putere motor: 5.6 CP

Capacitate cilindrica: 52CC

Numar de rotatii:13000/min  in gol

Diametru Tub tija: 28 mm

Tip arbore: Otel cu 9 caneluri

Rezervor combustibil 1.2L

Tip alimentare: Benzina

Functioneaza si cu disc de diametrul 255 mm 

Manere reglabile in forma de U

Greutate aprox: 6 Kg

Tip pornire: Electrica