Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 19 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Trasport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Moara Craft tec cu cuva mare pentru fructe și cereale nr 3 MX427 este un echipament specializat în măcinarea și procesarea eficientă a unei game variate de fructe și cereale, oferind astfel o soluție versatilă și practică pentru fermieri, producători de vin sau oricine are nevoie de un utilaj robust și fiabil pentru prelucrarea materialelor agricole.

Cu o cuva mare și o construcție solidă, moara Craft tec MX427 poate face față cu ușurință unor cantități semnificative de fructe și cereale. Aceasta este dotată cu un sistem de măcinare eficient, care utilizează o combinație de role și lame pentru a măcina materialele într-o textură fină și uniformă. Acest lucru este esențial pentru obținerea sucurilor și pastelor de înaltă calitate din fructe sau pentru prelucrarea cerealelor în făină sau fulgi.

Moara Craft tec cuva mare pentru fructe si cereale nr 3 MX427

Moara de fructe și cereale nr. 3 Craft – Tec cuvă mare – MX427 este o moară destinată prelucrării fructelor și a cerealelor în funcție de sita montată.

Montați discul – răzătoare din metal ultra-rezistent și măcinați ușor rădăcinoase ( cartofi, sfecla, morcovi, dovlecei etc) cât și fructe pentru prepararea hranei pentru animalele și pasările din gospodărie. 

Montați butucul cu ciocanele și măcinați orice fel de cereale boabe.

Moara are următoarele caracteristici:            

     – Design ergonomic pentru o manipulare ușoară și un plus de confort.

    – Moara dispune de o cuvă de alimentare încăpătoare, de mare capacitate care permite introducerea boabelor de cereale direct din găleată sau sac, având o  rezistență foarte bună

    – Capacitate de mărunțire rapidă – 200 kg/h

    – Fiabilitatea deosebită a motorului;

    – Motor monofazic, asincron cu condensator de pornire.

Accesorii incluse:

 • site pentru mărunțire – 2,3,4,5 mm

 • disc răzătoare;

 • cuțit în forma de ciocan pentru mărunțire rapidă.