Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 19 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Furtunul extensibil profesional de gradina, cu o lungime de 22 de metri, este un instrument indispensabil pentru orice pasionat de gradinarit sau pentru cei care doresc sa aiba o curte frumoasa si bine intretinuta.

Acest furtun este conceput pentru a oferi o experienta superioara in udarea plantelor si in intretinerea spatiilor verzi.

Principala caracteristica a furtunului extensibil este flexibilitatea sa.

Furtun extensibil PROFESIONAL 22M de gradina Verde

La pornirea apei, furtunul se extinde in mod automat pana la lungimea maxima de 22 de metri, permitandu-va sa acoperiti intreaga zona a gradinii fara a fi nevoie sa va deplasati sau sa mutati in mod constant furtunul.

Construit din materiale de inalta calitate, furtunul extensibil profesional este rezistent la presiune si la deteriorari, asigurandu-va o durabilitate indelungata.

Este prevazut cu conexiuni de inalta calitate pentru a evita scurgerile si pierderile de apa, permitandu-va sa beneficiati de o presiune constanta si eficienta a apei pe intreaga lungime a furtunului.

Designul ergonomic al furtunului extensibil va ofera o manipulare usoara si confortabila.

Este prevazut cu o duza reglabila care va permite sa ajustati tipul si intensitatea jetului de apa in functie de nevoile dvs.

Puteti alege intre diferite moduri de pulverizare, cum ar fi jetul concentrat pentru stropirea plantelor sau jetul larg pentru acoperirea unei suprafete mai mari.

Cu furtunul extensibil profesional de gradina de 22 de metri, veti avea flexibilitate si usurinta in udarea plantelor, spalarea teraselor sau curatarea masinilor.

Este un produs ideal atat pentru utilizarea la domiciliu, cat si pentru uz comercial, oferindu-va calitate si performanta superioare.

 In concluzie, furtunul extensibil profesional de gradina de 22 de metri este un instrument esential pentru cei pasionati de gradinarit si pentru oricine doreste sa aiba o gradina frumoasa si bine intretinuta.

Cu caracteristici precum flexibilitatea, rezistenta si designul ergonomic, acest furtun va ofera o experienta de udare eficienta si comoda.

Faceti investitia intr-un furtun extensibil de calitate si veti beneficia de rezultate remarcabile in ingrijirea gradinii dvs.