Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 19 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Descoperă magia unui grădinarit mai simplu și mai eficient cu furtunul extensibil “Magic Garden Hose” de 22 metri. Proiectat pentru a răspunde nevoilor oricărui amator sau profesionist de grădinărit, acest furtun inovator redefinește modul în care udăm grădina, curățăm exteriorul casei sau orice altă activitate care necesită o sursă fiabilă de apă.

Furtun extensibil de gradina Magic Garden Hose 22m

Caracteristici principale:

Extensibilitate: La presiunea apei, furtunul se extinde automat, atingând o lungime de până la 22 de metri. Odată ce apa este oprită, el revine la dimensiunea sa originală în câteva momente, făcând depozitarea rapidă și fără bătăi de cap.

Material Durabil: Magic Garden Hose este fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistente la uzură și la intemperii. Exteriorul țesut protejează tubul interior din latex, asigurându-se că furtunul își păstrează forma și funcționalitatea pe termen lung.

Manevrabilitate: Ușor și flexibil, acest furtun elimină frustrarea încurcăturilor și a nodurilor. Se mișcă ușor în jurul plantelor, mobilierului de grădină și altor obstacole.

Conexiuni Universale: Dotat cu accesorii standard, Magic Garden Hose este compatibil cu majoritatea robinetilor și dușurilor de grădină, oferind un montaj fără scurgeri și o utilizare simplă.

Aplicații multiple: Pe lângă udarea grădinii, acest furtun este ideal pentru spălarea mașinii, curățarea aleilor, umplerea piscinelor și multe altele.

În concluzie, furtunul extensibil de grădină Magic Garden Hose de 22m este un instrument esențial pentru orice grădinar sau proprietar de casă care dorește eficiență și confort în activitățile exterioare. Cu un design inteligent și durabilitatea sa excepțională, îți va servi ani de zile, oferind un flux constant de apă ori de câte ori ai nevoie. Uită de zilele în care trebuia să te lupti cu furtune grele și neîncăpătoare și bucură-te de magia unui grădinarit fără efort cu Magic Garden Hose.

Caracteristici:

– este ideal atunci cand ai nevoie sa uzi gradina, sa speli masina sau pur si simplu sa folosesti apa la mare distanta de robineti.

– este flexibil si usor de manevrat si de depozitat.

– tubul din latex, rezistent la uzura, poate fi intins sau indoit.

– pentru uz casnic si gradina

– aplicatie larga, potrivit pentru spalarea masinilor, udarea florilor, legumelor, podele etc.

– compact si eficient

– se intinde automat de 2 ori

– lungime cand se extinde: 30 m

– se micsoreaza rapid, incredibil de usor ,

– material: latex, fibre poliester, aluminiu

– diametrul capului tubului: 2 cm

– distanta de pulverizare: 6-10m

– presiune de functionare sigura a apei: sub 145PSI / 10Bar

– presiune normala de functionare a apei: 43,5-87PSI / 3-6Bar

Pachetul contine:

1x Furtun extensibil de gradina Magic Garden Hose

1x Pistol de pulverizare cu 8 functii

1x Racord cu robinet de trecere 3/4″

FURTUNUL NU REZISTA LA PRESIUNE , NU LASATI APA SA CURGA PENTRU CA SE VA SPARGE