Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 19 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Pregătiți-vă pentru o experiență eficientă și fără efort în procesul de desfacere a porumbului cu Batoza Craft Tec MX449 dublă. Această mașină performantă este proiectată pentru a vă ajuta să gestionați cu ușurință cantități mari de porumb, oferindu-vă rezultate rapide și consistente în fiecare utilizare.

Cu o capacitate dublă de 3800 de boabe pe oră, Batoza MX449 este capabilă să proceseze cantități mari de porumb într-un timp scurt, fără a compromite calitatea sau eficiența. Această capacitate impresionantă face din această mașină un instrument ideal pentru agricultorii și producătorii agricoli care trebuie să proceseze porumbul în mod regulat în timpul sezonului de recoltă.

Batoza desfacat porumb Craft tec MX448 3800 40 90 2.5KW

Batoza desfacat porumb Craft-tec 3800 40-90 2.5KW MX448 pentru curățat porumb este concepută pentru îndepărtarea porumbului de pe știulete, folosind un motor și transmisie pe curea cu o anumită rotație.

Este un utilaj ușor de folosit care se poate găsi în varianta pentru uz casnic (are capacitate mai mică), dar și în varianta pentru uz profesional (are capacitate mai mare). Datorită acesteia munca devine mai ușoară și mai eficientă.

Avantajele utilizării unei batoze de porumb sunt capacitatea mare de prelucrare a știuleților, funcționarea stabilă cu consum redus de energie, siguranța lucrării și fiabilitatea ridicată.

Sunt utilaje facil de utilizat care, datorită dimensiunilor reduse, se pot poziționa și muta ușor.

Batoza Craft – Tec 3800 2,5KW – mică și compactă, ocupă un spațiu restrâns în gospodărie, fiind de un real folos atunci când doriți să curățați boabele de pe știuleți.

Cu un motor puternic de 2,5kW, aveți în propria dumneavoastră gospodărie o mașină de curățat porumb profesională ce oferă o producție de până la 350 de kg pe oră.

Diametru porumbului poate să difere datorită posibilității de reglaj a zonei de curățare.

Motor cu transmisie prin curea.

Continut colet Batoza desfacat porumb Craft-tec 3800 40-90 2.5KW MX448

• Batoza desfacat porumb electrica;(1 colet )

• Motor;(1 colet )

• Manual de instructiuni;

•Cutie de transport/depozitare.