Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau online cu cardul in pagina de finalizare a comenzii.
Taxa de transport este 19 lei indiferent de comanda, greutate, localitate sau cantitate.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei.

Acest aspersor functioneaza atat la presiune joasa, cat si la presiune inalta. Poate fi conectat la furtun de 1/2 inch, 5/8 inch si 3/4 inch.

Irigarea se face la 360°, cu posibilitatea reglarii unghiului in functie de zona pe care doriti sa o irigati.

În universul grădinăritului, unde fiecare strop de apă contează pentru sănătatea și frumusețea plantelor tale, aspersorul cu bătaie mare MX250 se distinge ca un instrument esențial pentru udarea eficientă și uniformă a întregii tale grădini.

Mai mult decât un simplu dispozitiv de udare, acest aspersor este un aliat de încredere în menținerea unui mediu verde și plin de viață în jurul casei tale.

Aspersor Bataie Mare MX250

Aspersorul cu bătaie mare MX250 este proiectat pentru a oferi o acoperire extinsă și uniformă a întregii tale grădini.

Cu un jet puternic și o rază de acțiune mare, acest aspersor este capabil să udă chiar și cele mai îndepărtate colțuri ale grădinii tale, asigurând că nicio plantă nu rămâne fără apă.

Indiferent dacă ai o grădină mică sau una mai mare, acest aspersor este conceput pentru a face față tuturor nevoilor tale de udare.

Cu un design simplu și ușor de utilizat, aspersorul MX250 se montează rapid și fără efort în grădina ta.

Tot ce trebuie să faci este să-l conectezi la furtunul de apă și să-l așezi în locul dorit. Poți ajusta cu ușurință unghiul și direcția jetului de apă, astfel încât să obții o acoperire optimă în funcție de forma și dimensiunea grădinii tale.