Grătar vertical Rohnson R-2530
funcție de temporizare, capacitate grătar de 21 litri, buton de control al elementului de încălzire

Garanție 2 ani

Livrare în 2 – 4 zile lucrătoare

Grătarul vertical Rohnson R-2530 este ideal pentru a găti pui, gyros, frigărui, pește și legume. Cu o putere de 1500 de wați, o capacitate de 21 de litri și un design patentat pentru gătit rapid, este perfect pentru orice bucătărie. Are un temporizator de 60 de minute cu oprire automată, o ușă mare din sticlă glisantă și un buton pentru a controla puterea elementului de încălzire. Mânerul izolat termic și tava de picurare asigură siguranță și o întreținere ușoară. Designul compact și multitudinea de accesorii îl transformă într-un ajutor versatil pentru gătitul zilnic.

Grătar vertical Rohnson R-2530

Care sunt avantajele modelului Rohnson R-2530?

1. Ideal pentru o varietate de feluri de mâncare

Grătarul vertical Rohnson R-2530 este ajutorul perfect pentru prepararea de pui, gyros, frigărui, frigărui, pește și legume. Datorită designului său patentat, acesta oferă o gătire rapidă și eficientă cu o putere de 1500 W. Cu o capacitate de 21 de litri, oferă suficient spațiu pentru experimentele dvs. culinare. În plus, are un temporizator de 60 de minute cu oprire automată, asigurându-se că preparatele dvs. sunt întotdeauna perfect pregătite.

2. Practic și ușor de utilizat

Grătarul este proiectat cu gândul la confortul utilizatorului. Ușa glisantă mare din sticlă și mânerul izolat termic asigură siguranță și confort în timpul manipulării. Butonul de control al puterii elementului de încălzire permite reglarea temperaturii la nivel scăzut sau ridicat, după cum este necesar. O tavă de scurgere pentru excesul de grăsime și o suprafață ușor de curățat asigură o întreținere rapidă și ușoară a grătarului.

3. Design compact cu o multitudine de accesorii

Grătarul vertical Rohnson R-2530 este compact, măsurând 33,4 cm în adâncime, 28,2 cm în lățime și 45 cm în înălțime, și cântărește doar 5,8 kg. Lungimea cablului de alimentare este de 81 cm, ceea ce oferă multă flexibilitate la poziționarea grătarului. Sunt incluse o mulțime de accesorii, inclusiv o spiță cu furculițe, o tavă de picurare și șapte ace de frigărui, pentru a profita la maximum de acest grătar multifuncțional.

4. Sugestie pentru prepararea gyro

Puteți prepara gyros tradițional în propria bucătărie. Pur și simplu înfigeți carnea pregătită în prealabil (în funcție de gust, unii preferă carnea de pui, gât de porc sau berbec) pe o țepușă în formă de con. La grătar, carnea se taie apoi în formă de con, se taie capetele rumenite și carnea se frige în continuare. ATENȚIE! Bobina de încălzire trebuie întotdeauna oprită înainte de a deschide ușa, în mod ideal lăsând-o să se răcească cel puțin pentru scurt timp. Apoi, deschideți ușa, feliați carnea, închideți ușa și porniți din nou bobina de încălzire. Carnea preparată poate fi servită apoi pe o farfurie cu legume tocate sau pusă în pâine sau pită prăjită și nu uitați de tzatziki.