Friteuză Rohnson R-2852
putere 1800 W, temporizator, sistem de încălzire uniformă, volum recipient 12 l, setare temperatură, protecție împotriva supraîncălzirii, funcția de uscare a fructelor

Garanție 2 ani

Livrare în 2 – 4 zile lucrătoare

Cu aparatul de prăjit cu aer cald Rohnson R-2852, aducem un accesoriu revoluționar în bucătăria dumneavoastră. aparat care combină prăjirea gustoasă, cu conținut scăzut de grăsimi, cu un confort maxim. Cu o tehnologie inovatoare care reduce utilizarea uleiului cu până la 80% și un sistem de încălzire uniformă 3D de 360°, veți obține nu numai bunătăți crocante, ci și mai sănătoase. Designul modern, cu un panou tactil digital LED mare, caracteristici de siguranță și funcții excelente, inclusiv uscarea fructelor, aduce un nou standard în orice bucătărie. Cu Rohnson R-2852, așteptați cu nerăbdare să vă bucurați de o prăjire convenabilă, gustoasă și sigură, cu un efort minim.

Friteuză Rohnson R-2852

Ce face ca Rohnson R-2852 să iasă în evidență?

1. Prăjire revoluționară cu conținut redus de grăsimi

Cu aparatul de prăjit cu aer cald Rohnson R-2852, nu numai că vă veți bucura de alimente gustoase, dar și mai sănătoase, datorită capacității de a prăji cu până la 80% mai puțin ulei. Sistemul inovator de încălzire uniformă 3D la 360° asigură o gătire perfectă, fără compromisuri.

2. Design modern și caracteristici de confort

Controlul friteuzei este ușor datorită panoului digital tactil mare cu LED-uri, cu 12 programe automate presetate. Afișajul vă permite să monitorizați progresul pregătirii alimentelor. Iluminarea interioară adaugă o notă de eleganță. Cu o capacitate de 12 litri și o întreținere ușoară, prăjitorul Rohnson R-2852 va deveni un instrument esențial în orice bucătărie.

3. Utilizare sigură și versatilă

Cu setări de temperatură de la 80 la 200 °C, o funcție de uscare a fructelor și un temporizator reglabil de la 2 la 24 de ore, aveți control deplin asupra preparării alimentelor. În plus, oprirea automată la terminarea lucrului și la deschiderea ușii, un mâner izolat termic și protecția împotriva supraîncălzirii asigură o utilizare sigură. Accesoriile antiaderente pot fi spălate în mașina de spălat vase, ceea ce facilitează întreținerea acestui aparat modern.