Friteuză Rohnson R-2847
putere 1800 W, temporizator, sistem de încălzire uniformă, volum recipient 8 l, setare temperatură, protecție împotriva supraîncălzirii

Garanție 2 ani

Livrare în 2 – 4 zile lucrătoare

Uitați de aparatele de prăjit tradiționale, Rohnson R-2847 este o soluție inovatoare pentru cei care doresc să se bucure de alimentele prăjite preferate fără grăsimi inutile. Această friteuză modernă cu aer cald aduce o tehnologie revoluționară pentru o mai sănătoasă prepararea alimentelor cu puțin ulei și mirosuri neplăcute minime. Cu caracteristici sofisticate și o gamă largă de setări, Rohnson R-2847 deschide ușa către o experiență culinară mai gustoasă, dar și mai sănătoasă.

Friteuză Rohnson R-2847

Ce face ca Rohnson R-2847 să iasă în evidență?

1. Prăjire mai sănătoasă, cu conținut redus de grăsimi

Cu Rohnson R-2847, puteți pregăti mâncăruri delicioase cu până la 80% mai puțin ulei, ceea ce înseamnă o versiune mult mai sănătoasă a prăjiturilor dvs. preferate. Cu un sistem inovator de încălzire uniformă 3D la 360°, se asigură o distribuție perfectă a căldurii, ceea ce înseamnă rezultate mai crocante, fără exces de grăsime. Bucurați-vă de mâncăruri delicioase fără aport caloric inutil.

2. Operare intuitivă și întreținere ușoară

Panoul digital tactil mare cu LED cu 8 programe automate presetate vă permite să configurați și să monitorizați cu ușurință gătitul. Cu un recipient mare detașabil de 8 litri și un mâner izolat termic, nu numai că aveți mult spațiu pentru preparare, dar și o manevrare confortabilă. După ce ați terminat de gătit, puteți spăla cu ușurință accesoriile în mașina de spălat vase, simplificând întreținerea generală.

3. Siguranță și eficiență

Cu un interval de temperatură reglabil de 80-200 °C și un temporizator de 60 de minute cu oprire automată, obțineți un control maxim asupra procesului de gătit. Protecția împotriva supraîncălzirii asigură o funcționare sigură . Cu o putere de 1800 W, obțineți rezultate rapide. În plus, dimensiunile compacte de 37,3 x 34,3 x 35,2 cm și greutatea redusă de 6,45 kg îl fac un aparat practic și eficient pentru orice bucătărie. Bucurați-vă de mâncăruri delicioase fără a vă compromite sănătatea!