Friteuză Rohnson R-2834 SmartChef XL Wi-Fi
putere 1800 W, temporizator, sistem de încălzire uniformă, volum recipient 8 l, setare temperatură, protecție împotriva supraîncălzirii

Garantie 2 ani

Livrare în 2 – 4 zile lucrătoare

Un ajutor revoluționar în bucătărie –Friteuza Rohnson R-2834 SmartChef XL Wi-Fi. Această friteuză de ultimă generație combină tehnologia inovatoare cu un design elegant, permițându-vă să vă pregătiți mâncărurile preferate cu un minim de ulei. Cu control Wi-Fi inteligent, un sistem de încălzire uniformă 3D la 360° și multe altele.caracteristici, aduce în bucătăria dvs. nu doar un mod mai sănătos, ci și mai gustos de a găti.

Friteuză Rohnson R-2834 SmartChef XL Wi-Fi

Prin ce se evidențiază Rohnson R-2834 SmartChef XL Wi-Fi?


1. Friteuză inovatoare Rohnson R-2834 SmartChef XL Wi-Fi

Această friteuză modernă cu aer cald se remarcă datorită tehnologiei Wi-Fi, care îți permite să controlezi și să monitorizezi în mod convenabil prepararea alimentelor direct de pe smartphone-ul tău. Cu un vizor dublu, puteți monitoriza procesul de gătire în orice moment, fără a fi nevoie să deschideți capacul. În plus, oferă prăjire cu până la 80% mai puțin ulei utilizat, oferind o pregătire mai sănătoasă a alimentelor, fără mirosuri neplăcute.

2. Design inteligent cu sistem de încălzire uniformă 3D la 360°

Această friteuză nu numai că garantează rezultate gustoase și cu conținut scăzut de grăsimi, dar aduce și un design inovator cu un sistem de încălzire uniformă 3D la 360°. Panoul digital tactil mare cu LED-uri, cu 6 programe automate presetate, facilitează pregătirea mâncărurilor preferate. Cu numeroase rețete online și un recipient mare detașabil de 8 l care poate fi curățat cu ușurință, oferă nu numai confort, ci și o gamă largă de opțiuni pentru gătitul zilnic.

3. Caracteristici de siguranță inteligente și întreținere ușoară

Friteuza este echipată cu funcții precum reglarea temperaturii de la 80 la 200 °C, temporizator reglabil de 60 de minute cu oprire automată și funcția de reamintire a amestecării, această friteuză nu numai că veghează la gustul delicios al alimentelor, ci și la siguranță și comoditate. Cu un mâner izolat termic, protecție împotriva supraîncălzirii și opțiunea de a spăla accesoriile în mașina de spălat vase , friteuza este ușor de curățat și sigură. timp , pregătirea unor mese sănătoase și delicioase cu această friteuză este cu adevărat ușoară și lipsită de griji. Cu o putere de 1800 W, este gata să satisfacă chiar și pe cei mai pretențioși bucătari.