Ceainic Kettle Rohnson R-7600 Digital Touch
volum 1,7 l, afișaj digital cu setarea temperaturii, protecție împotriva supraîncălzirii, închidere automată

Garanție 2 ani

Livrare în 2 – 4 zile lucrătoare

Ceainic Kettle Rohnson R-7600 Digital Touch

Căutați un ceainic care combină un design de ultimă generație cu caracteristici avansate pentru prepararea băuturilor și meselor calde? Rohnson R-7600 Digital Touch este soluția potrivită. Cu el, vă puteți bucura de avantajele unui ceainic la cele mai bune condiții.

Cu o capacitate de 1,7 litri, acest ceainic este suficient de spațios pentru a încălzi rapid cantități mai mari de apă. Cu peretele său dublu și indicatorul de nivel al apei, veți avea întotdeauna o imagine de ansamblu precisă a cantității de apă din fierbător. Nu va trebui niciodată să ghiciți câtă apă să turnați.

Afișajul digital dispune de o funcție de reglare a temperaturii apei de la 50 la 100 °C. Acest lucru este perfect pentru o varietate de băuturi, cum ar fi ceaiul, cafeaua, supele instant sau alte băuturi calde. Cu acest ceainic, puteți ajunge cu ușurință la temperatura ideală pentru delicatesa dvs. preferată.

În interiorul ceainicului veți găsi un compartiment uniform realizat din oțel inoxidabil 100% 304. Această calitate a oțelului asigură faptul că apa dvs. își va păstra un gust pur și nu va fi afectată de impurități nedorite.

Funcția Keep Warm (Păstrare la cald ) vine la îndemână pentru momentele în care trebuie să păstrați apa la o anumită temperatură. Nu mai trebuie să vă faceți griji că băutura dvs. își pierde temperatura până când reveniți la ea.

Siguranța este o altă caracteristică importantă a acestui ceainic. Dispune de protecție împotriva supraîncălzirii și de o oprire automată, oferindu-vă liniște și o utilizare fără griji.

Cu o putere de 1850-2200 wațiRohnson R-7600 Digital Touch vă va oferi o rată ridicată de încălzire a apei.

Acest ceainic este combinația perfectă de eleganță, funcționalitate și siguranță. Cu el, vă puteți bucura de o ceașcă proaspătă de ceai sau cafea oricând doriți.