Boxă Bluetooth cu încărcător wireless AERIUM W15 LED APP albă
putere de 10 W, încărcător wireless, ceas de alarmă cu afișare a orei curente, iluminare LED multicoloră

Garanție 2 ani

Boxa Bluetooth cu încărcător wireless AERIUM W15 LED APP albă este un dispozitiv inovator, care vă aduce nu numai o experiență sonoră de calitate, ci și multe alte caracteristici utile. Această boxă elegantă combină o putere de (PMPO) 10 W, un încărcător wireless, un ceas de alarmă cu afișare a orei curente și iluminare LED cu mai multe culori, ceea ce o face un companion excelent pentru viața de zi cu zi.

Cu o putere de (PMPO) 10 W, AERIUM W15 vă oferă performanțe audio excelente pentru a asculta muzică, a viziona filme sau chiar a efectua apeluri telefonice. Tehnologia wireless Bluetooth permite o asociere ușoară și fără probleme cu smartphone-ul, tableta sau alte dispozitive Bluetooth, asigurând o redare convenabilă a muzicii preferate. Una dintre caracteristicile excepționale ale boxei este încărcătorul wireless integrat. Este suficient să așezați smartphone-ul compatibil pe panoul central al boxei, iar aceasta se va încărca în câteva momente, fără a fi nevoie de cabluri sau adaptoare. Acest lucru nu este doar practic, ci și economisește spațiu pe măsuța de cafea.

AERIUM W15 dispune și de un ceas de alarmă cu afișare a orei curente, ceea ce vă permite să urmăriți cu ușurință ora, fără a fi nevoie să achiziționați dispozitive suplimentare. Alarma vă poate trezi cu o alertă plăcută și vă poate ajuta să vă începeți ziua la timp. O altă caracteristică interesantă este iluminarea cu LED-uri multicolore. Puteți alege dintr-un spectru de culori în funcție de starea dvs. de spirit sau de mediul în care vă aflați. Acest lucru va crea o atmosferă plăcută atunci când ascultați muzică sau vă relaxați.

Boxă Bluetooth cu încărcător wireless AERIUM W15 LED APP albă

Care sunt principalele beneficii ale boxei Bluetooth AERIUM W15 LED APP AERIUM W15?

1. Sunet de înaltă calitate

Performanța audio de înaltă calitate a boxei este cel mai mare atu. Cu o putere de (PMPO) 10 W, vă puteți bucura de fiecare notă cu o claritate și claritate incredibile. Muzica sună complet și echilibrat, asigurând o experiență de ascultare captivantă. Fie că ascultați muzica preferată sau vizionați filme, boxa nu vă va dezamăgi niciodată. Bucurați-vă de o calitate a sunetului care vă permite să simțiți fiecare detaliu și emoție din muzică.

2. Încărcător wireless și iluminare cu LED-uri

Această boxă multifuncțională combină două caracteristici uimitoare: un încărcător wireless și o iluminare LED spectaculoasă. Cu încărcătorul wireless integrat, puteți încărca dispozitivele compatibile prin simpla plasare a acestora pe panoul central al boxei, economisind nu numai timp, ci și dezordinea cablurilor. Dispozitivele dvs. vor fi întotdeauna gata de utilizare.

În plus, iluminarea cu LED-uri vă oferă posibilitatea de a crea o atmosferă fermecătoare. Având la dispoziție mai multe culori, puteți ajusta cu ușurință iluminarea ambientală în funcție de preferințele dvs. sau de starea de spirit actuală. Veți putea crea mediul perfect pentru relaxare, petrecere sau pur și simplu pentru a spori stilul spațiului dvs.


3. Ceas deșteptător și afișaj al orei curente

Această boxă multifuncțională este dotată nu numai cu un sunet excelent, ci și cu caracteristici practice, cum ar fi un ceas deșteptător și un afișaj al orei curente. Cu acest dispozitiv, puteți urmări cu ușurință ora și puteți seta alarma în funcție de nevoile dvs.

Nu este nevoie să aveți un alt ceas deșteptător pe noptieră, deoarece această boxă vă va da ora exactă și vă poate trezi cu o alertă plăcută, dar eficientă. Acest lucru vă permite să vă începeți ziua exact așa cum aveți nevoie și să dețineți controlul, chiar dacă vă aflați într-o zonă în care nu este disponibil un afișaj tradițional al orei.

4. Conectivitate Bluetooth

AERIUM W15 LED APP se remarcă datorită tehnologiei wireless Bluetooth, care vă permite să vă conectați ușor și rapid dispozitivele, cum ar fi smartphone-uri, tablete sau laptopuri, și să transmiteți în flux melodiile preferate fără cabluri incomode. Conectivitatea Bluetooth vă permite, de asemenea, să controlați boxa de la distanță, adăugând confort experienței dvs. muzicale.