Aparat de cafea cu pârghie Rohnson R-989
rezervor de apă de 1,5 l, duză de înaltă presiune pentru cappuccino, presiunea pompei 20 bar, protecție la supraîncălzire și suprapresiune

Garanție 2 ani

Livrare în 2 – 4 zile lucrătoare

Pentru cei care așteaptă mai mult de la cafeaua lor decât un simplu apel de trezire de dimineață, vă prezentăm aparatul de cafea cu pârghie Rohnson R-989. Cu pompa sa puternică de 20 de bari și designul său elegant, acesta combină atât puterea, cât și estetica, aducând un lux adevărat în bucătăria dvs. în fiecare zi pentru espresso și cappuccino. Cu caracteristici unice, de la un rezervor de apă detașabil până la un sistem de siguranță la supraîncălzire, această mașină de cafea atinge echilibrul perfect între putere și confort. Înălțimea maximă a spațiului pentru ceașcă pentru această mașină este de 8,5 cm. Pregătiți-vă pentru o experiență unică de cafea chiar din confortul casei dvs. cu aparatul de cafea cu pârghie Rohnson R-989.

Aparat de cafea cu pârghie Rohnson R-989

Ce face ca aparatul de cafea cu pârghie Rohnson R-989 să iasă în evidență?

1. Performanță la presiune pentru un gust perfect

Cu aparatul de cafea cu pârghie Rohnson R-989, te vei bucura de fiecare înghițitură de cafea plină de intensitate și aromă delicioasă. Cu o pompă de presiune de 20 de bari, cafeaua ta va fi preparată cu cea mai mare grijă pentru o experiență gustativă pe care o vei aprecia în fiecare dimineață.

2. Eleganță și funcționalitate în bucătăria dvs.

Cu designul său unic și dimensiunile sale compacte (26,7 cm x 20,5 cm x 28,8 cm), aparatul de cafea cu pârghie R-989 se potrivește cu ușurință în orice bucătărie. Rezervorul de apă transparent detașabil, cu o capacitate de 1,5 litri, vă permite să urmăriți nivelul apei și asigură un proces de preparare a cafelei fără probleme.

3. Spumă profesională pentru fiecare ceașcă

Cu un filtru dublu din oțel inoxidabil și o duză de înaltă presiune pentru cappuccino, obțineți spuma perfectă. Răsfățați-vă cu specialități de cafea pe care le puteți prepara comod de acasă.

4. Preparare fără griji cu caracteristici de siguranță

Cu sistemul de siguranță împotriva supraîncălzirii și suprapresiunii și sistemul ERP de economisire a energiei, puteți sta liniștit. Aparatul de cafea este, de asemenea, compatibil cu maneta pentru capsule Nespresso®* R-98011 și oferă piese detașabile pentru o curățare ușoară și eficientă. Bucurați-vă de ritualul de cafea cu aparatul de cafea cu pârghie Rohnson R-989.