Aparat de cafea cu capsule Rohnson R-98041
compatibil cu mai multe tipuri de capsule, rezervor de apă 0,6 l, 7 niveluri de cantitate de cafea

Garanție 2 ani

Livrare în 2 – 4 zile lucrătoare

Vă prezentăm Rohnson R-98041, un aparat de cafea cu capsule care aduce combinația perfectă între tehnologia modernă și designul elegant pentru o experiență de neuitat a cafelei în casa dvs. Conceput pentru iubitorii de cafea care își doresc comoditate, rapiditate și flexibilitate, acest aparat de cafea extra-subțire se potrivește cu ușurință în orice bucătărie, oferind în același timp o funcționalitate și o calitate excelentă a băuturii preparate. Cu posibilitatea de a utiliza diferite tipuri de capsule și cafea măcinată, un sistem de extracție dublă pentru cafea caldă și rececafea și o gamă largă de setări, R-98041 este partenerul ideal pentru oricine dorește să se bucure de o cafea perfectă.

Aparat de cafea cu capsule Rohnson R-98041

Ce face ca aparatul de cafea cu capsule Rohnson R-98041 să iasă în evidență?

1. Gust perfect în fiecare ceașcă

Aparatul de cafea cu capsule Rohnson R-98041 oferă o experiență de neuitat datorită extracției de înaltă presiune de 19 bari, care garantează o spumă perfectă și un gust deosebit al cafelei tale preferate. Designul foarte subțire al cafetierei nu este numai plăcut din punct de vedere estetic, ci și practic pentru orice bucătărie. Cu această mașină de cafea puteți prepara atât cafea caldă, cât și rece, datorită sistemului inovator de extracție dublă.

2. Versatil și convenabil de utilizat

Aparatul Rohnson R-98041 este compatibil cu o gamă largă de capsule – Nespresso Original, Dolce Gusto, Lavazza Blue, capsule ESE și chiar cafea măcinată. Acest lucru vă permite să vă bucurați de o varietate de specialități de cafea, în funcție de starea dumneavoastră de spirit actuală. Cu 7 niveluri de setări ale cantității de cafea, puteți ajusta cu ușurință puterea și mărimea băuturii în funcție de preferințele dvs. exacte.

3. Design ușor de utilizat

Rezervorul de apă transparent deta șabil cu o capacitate de 0,6 l și tava de picurare detașabilă facilitează mult curățarea și întreținerea aparatului de cafea. În plus, sistemul ERP de economisire a energiei și protecția automată împotriva supraîncălzirii și suprapresiunii asigură o utilizare sigură și eficientă. Butonul pornit/oprit împreună cu indicațiile luminoase de funcționare oferă o utilizare intuitivă pentru uzul zilnic.

4. Eficiență și calitate ridicate

Puterea de 1450 W asigură prepararea rapidă a băuturii preferate, în timp ce opțiunea de control manual sau automat permite un control deplin asupra procesului de preparare. Fie că preferați o preparare rapidă și ușoară, fie că doriți să abordați prepararea cafelei cu dragoste și grijă, Rohnson R-98041 este partenerul dvs. de încredere pentru fiecare zi.