Termos Ecologic și Practic: 12 Ore de Temperatură Ideală

Volum Generos: Cu o capacitate de 500 ml, acest termos îți permite să iei cu tine suficientă băutură pentru a te bucura de ea pe parcursul zilei. Poți să te hidratezi la birou, în parc sau în timpul călătoriilor lungi, având mereu lichidele preferate la îndemână.

Dimensiuni Pratice: Cu dimensiunile de 6,5 x 6,5 x 23,9 cm, acest termos este conceput pentru a fi ușor de transportat și de utilizat în orice situație. Poate fi așezat în ghiozdan sau poșetă, fiind mereu la îndemână când ai nevoie de o înghițitură revigorantă.

Setul Perfect: Acest set include nu doar termosul, ci și 3 căni practice, astfel încât să poți savura băutura ta preferată împreună cu prietenii sau familia.

Set Termos Ecologic INOX Koken, perete dublu, durabilitate 12h, Termos 500 ml + 3 cesti x 150ml, Verde

Utilizare Versatilă: Termosul are un capac inteligent care poate fi folosit ca o cană suplimentară, ceea ce îl face și mai practic pentru utilizare în diverse situații.

Eficiență Termică Remarcabilă: Cu o izolație cu cinci straturi, acest termos menține temperatura băuturii pentru o perioadă impresionantă de 12 ore. Poți fi sigur că băutura ta va rămâne fierbinte sau rece în funcție de preferința ta.

Ecologic și Sigur: Corpul termosului este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ceea ce îl face sigur pentru sănătate și ecologic. De asemenea, capacul este realizat din polipropilenă alimentară, garantând că băutura ta rămâne curată și sigură.

Construcție Durabilă: Pereții dubli izolați în vid reduc transferul de căldură în aer și mențin lichidele calde sau reci pentru mai mult timp. Interiorul și exteriorul din oțel inoxidabil rezistă cerințelor utilizării de zi cu zi, iar fundul cupei este prevăzut cu un strat de cauciuc natural, anti-alunecare și rezistent la uzură.

Fără Scurgeri: Capacul termosului este conceput pentru a preveni scurgerea, astfel încât să poți bea fără griji și să te bucuri de băutura ta preferată în orice moment.

Cu acest set cadou de la Koken.ro, vei avea mereu la îndemână băutura ta preferată, la temperatura potrivită, într-un mod practic și ecologic. Alege să îți menții stilul de viață sănătos și bine hidratat cu acest termos versatil și durabil.

Specificatii:

 • Volum: 500 ml
 • Dimensiune: 6,5*6,5*23,9 cm
 • Setul include: Set cadou – termos + 3 cesti
 • non-toxic
 • corpul este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate
 • sigur pentru sănătate și ecologic.
 • capacul este fabricat din polipropilena alimentara
 • pereții dubli izolați în vid reduc transferul de căldură în aer și mențin lichidele calde până la 12 ore
 • Interiorul și exteriorul durabil din oțel inoxidabil rezistă cerințelor utilizării de zi cu zi
 • Fundul cupei este din cauciuc natural, anti-alunecare si rezistent la uzura
 • capacul previne scurgerea, astfel încât să fii încrezător în timp ce bei Scrie un text cu aceste subpuncte