Set 35 piese pentru ornarea torturilor Koken: creați deserturi de vis

Setul de 35 de piese pentru ornarea torturilor Koken este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să creeze deserturi de vis. Cu acest set, puteți crea o varietate de modele și forme, de la cele mai simple la cele mai complexe. Setul este fabricat din materiale de calitate, este ușor de utilizat și de curățat și este disponibil la un preț accesibil.

Set Patiserie/Cofetarie Koken, 35 piese, duiuri pentru ornat si decorat prajituri, torturi, Otel inoxidabil/Silicon, Argintiu/Albastru

1. Materiale de calitate

Setul este fabricat din materiale de calitate, inclusiv oțel inoxidabil și silicon. Oțelul inoxidabil este durabil și rezistent la coroziune, iar siliconul este ușor de curățat și nu adaugă niciun gust. 

2. Utilizare multiplă

Setul poate fi folosit pentru a decora o varietate de produse de patiserie, inclusiv prăjituri, cupcakes, biscuiți și macarons. De asemenea, poate fi folosit pentru a decora mâncăruri sărate, cum ar fi pizza și salate.

3. Design elegant

Setul are un design elegant, clasic, care se potrivește oricărei bucătării. 

4. Diverse forme

Setul include 32 de duiuri cu diferite forme, de la cele mai simple la cele mai complexe. Acest lucru vă permite să creați o varietate de modele și forme, de la cele mai simple la cele mai complexe. 

5. Ușor de utilizat

Setul este ușor de utilizat. Pur și simplu introduceți duiul în pos și umpleți-l cu crema preferată. Apoi, apăsați duiul pe tort pentru a crea modelul dorit.

6. Ușor de curățat

Setul este ușor de curățat. Duiurile pot fi spălate în mașina de spălat vase, iar posurile pot fi spălate cu apă și săpun. 

7. Reutilizabil

Setul este reutilizabil, ceea ce îl face o investiție durabilă. 

8. Preț accesibil

Setul este disponibil la un preț accesibil, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru orice buget.

Cum să utilizați setul de 35 de piese pentru ornarea torturilor Koken:

  1. Spălați duiurile în apă fierbinte.
  2. Pregătiți posurile, astfel încât 1-2 mm din duiuri să poată iesi din pos.
  3. Introduceți duiul în pos.
  4. Puneți continutul în pos. Crema trebuie să fie fermă, la temperatura camerei, nu prea moale. Puneți-o în frigider, dacă este necesar.
  5. Strangeti usor duiul.
  6. Curatați capatul duiului.
  7. După utilizare, spalati cu apă fierbinte și detergent, apoi uscati.