Suport Organizator de Oua Koken pentru Frigider  – Frigiderul Tau, Perfect Organizat

Cutie Depozitare oua, Suport organizator oua pentru frigider, cu 2 niveluri, Plastic, Transparent

Ouale Tale, Perfect Protejate: Acest organizator de ouă cu două niveluri oferă o protecție excelentă pentru ouă, evitând spargerea sau deteriorarea lor în frigider.

Design Funcțional: Cu două niveluri, acest suport de ouă îți permite să organizezi ouăle într-un mod eficient, economisind spațiu și făcându-le ușor de găsit.

Material Durabil: Realizat din plastic transparent de înaltă calitate, acest organizator este rezistent și ușor de întreținut. Poți vedea mereu câte ouă mai ai.

Potrivire Perfectă pentru Frigider: Dimensiunile acestui suport de ouă sunt ideale pentru majoritatea frigiderelor. Așează-l pe raft sau într-un sertar pentru o organizare optimă.

Acces Ușor: Cu ajutorul acestui organizator, ouăle sunt mereu la îndemână pentru gătit sau micul dejun rapid.

Design Transparent: Materialul transparent îți permite să vezi cu ușurință câte ouă mai ai și să știi când trebuie să reînnoiești stocul.

Curățare Simplă: Poate fi spălat cu ușurință în chiuvetă sau în mașina de spălat vase, pentru o igienă maximă.

Ideal Pentru Familii: Acest organizator este o achiziție excelentă pentru familii care folosesc ouă în mod regulat, păstrându-le în ordine și proaspete.

Cu Suportul Organizator de Oua pentru Frigider de la Koken vei adăuga un plus de organizare și estetică frigiderului tău. Ouale tale merită să fie păstrate în siguranță și ordine, iar acest suport îți oferă exact asta.