O colectie de produse dedicate ingrijirii blanii pisicilor, ce include ingrediente naturale, concepute pentru a raspunde nevoilor felinilor noastre dragi. Gama de produse Herbaris cuprinde sampoane, balsamuri, uleiuri si solutii de curatare a labutelor de pisici, fiecare produs fiind formulat pentru a asigura o blana sanatoasa, matasosa si stralucitoare.

Produse de curatare, spalare si ingrijire realizate exclusiv din ingrediente naturale, cum ar fi uleiuri vegetale si extracte de plante, garantand astfel o ingrijire delicata si eficienta. Fie ca este vorba de un sampon pentru pisica cu blana lunga, o masca de par pentru un pisoi sau o solutie pentru curatarea labutelor, fiecare produs este lipsit de parabeni, sulfati si siliconi, oferind o formula sanatoasa si sigura pentru blana delicata.

Fiecare sampon si balsam este imbogatit cu ingrediente active ce sustin hidratarea profunda si reconstructia blanii pisicilor, complexele de origine vegetala si prebioticele protejeaza microbiomul pielii, in timp ce substituentii naturali de silicon confera o stralucire naturala a blanii.

Sunt dezvoltate cu un pH neutru si sunt testate dermatologic, asigurand ca sunt potrivite chiar si pentru pisicile cu pielea mai sensibila. Formulele naturale contribuie la reducerea electrizarii blanii, faciliteaza descurcarea si intaresc fibrele deteriorate, imbunatatind astfel textura generala a blanii si reducand mancarimea si uscaciunea pielii.

Sampoane, Balsamuri si Ingrijire Pisici