Pret 149.90 lei

Pachet igiena casei complet (5 produse)-Detergent Natural

  1. Detergent Natural pentru Podele:

Detergentul natural pentru podele de la Herbaris este formulat exclusiv din materii prime vegetale sau derivate ale acestora, asigurând o curățare eficientă și ecologică a podelelor din casa ta. Fără fosfat, clor, amoniac sau alte substanțe chimice dăunătoare, acest detergent concentrat este potrivit pentru o varietate de suprafețe și oferă rezultate de înaltă calitate. Poate fi folosit în siguranță în apropierea fosei septice și latrinei, respectând mediul înconjurător și menținând igiena casei tale.

  1. Detergent Natural pentru Igienizarea Băilor:

Detergentul natural pentru igienizarea băilor de la Herbaris este o alegere excelentă pentru menținerea igienei impecabile în baie. Cu o formulă bazată pe ingrediente vegetale și derivate ale acestora, acest detergent îndepărtează eficient murdăria și bacteriile de pe suprafețe, contribuind la un mediu curat și proaspăt. Fără substanțe chimice nocive precum fosfat, clor sau SLES, acest detergent este delicat cu pielea mâinilor și poate fi folosit în condiții de siguranță pentru fose septice și latrine.

  1. Detergent Natural pentru Vase:

Detergentul natural pentru vase de la Herbaris oferă o curățare puternică și eficientă pentru vasele tale, fără a compromite mediul înconjurător. Cu o formulă concentrată și materii prime vegetale, acest detergent elimină grăsimea și murdăria de pe vase, lăsându-le strălucitoare și curate. Cu o abordare prietenoasă față de mediul înconjurător și pielea mâinilor, acest detergent nu conține substanțe chimice precum EDTA sau coloranți sintetici.

  1. Degresant Natural pentru Bucătării:

Degresantul natural pentru bucătării de la Herbaris este soluția ideală pentru îndepărtarea grăsimilor și a murdăriei din bucătărie, asigurând un mediu curat și sănătos. Cu o formulă pe bază de surse vegetale și derivate ale acestora, acest degresant oferă o acțiune puternică împotriva grăsimilor, asigurând o curățare eficientă și sigură. Fără fosfat, SLS sau alți agenți dăunători, acest degresant respectă mediul și poate fi utilizat în apropierea fosei septice și latrinei.

  1. Detergent Natural pentru Rufe Colorate:

Detergentul natural pentru rufe colorate de la Herbaris este alegerea perfectă pentru a-ți proteja hainele colorate și mediul înconjurător. Cu o formulă delicată, bazată pe surse vegetale și derivate ale acestora, acest detergent îndepărtează eficient murdăria și petele, menținând culorile vii și strălucitoare. Fără fosfat, clor sau alți agenți chimici agresivi, acest detergent respectă mediul și este potrivit pentru utilizarea în condiții de siguranță pentru fose septice și latrine.

Aceste produse de înaltă calitate oferă o alternativă ecologică și eficientă pentru igienizarea casei tale, asigurând rezultate excelente fără a compromite mediul sau sănătatea ta.