Dacă vă gândiți la un mijloc de transport practic și rapid care să vă deplaseze fără efort în locul dorit, atunci trotineta electrică AERIUM T350 PRO este alegerea potrivită! Această trotinetă electrică puternică și compactă vă permite să atingeți o viteză maximă de 25 km/h în confort și fără efort, ceea ce îl face mijlocul de transport ideal pentru deplasările zilnice, călătoriile de agrement sau pentru a explora împrejurimile.

Trotineta electrică AERIUM T350 PRO se numără printre produsele de top de pe piață datorită combinației sale perfecte de putere, viteză și autonomie a bateriei. Datorită bateriei regenerative puternice SMART și a motorului electric eficient, puteți parcurge distanțe de aproximativ 25 până la 35 de kilometri cu o singură încărcare.

Trotineta electrică este foarte durabilă, ușoară și, datorită designului său pliabil, ușor de depozitat și transportat, fie că sunteți la serviciu sau în deplasare. AERIUM T350 PRO vă permite să experimentați bucuria mobilității electrice, fără a avea nevoie de un permis de conducere.

Trotinetă electrică AERIUM T350 PRO neagră

SARCINĂ UTILĂ CRESCUTĂ

Chiar și cu o sarcină mai mare, nu este o problemă. Datorită construcției întăritesarcina utilă ajunge până la 120 kg.

FUNCȚII INTELIGENTE

Trotineta nu este doar practică, ci și inteligentă! Atunci când este conectată la aplicația mobilă, puteți seta modul de rulare, puteți vizualiza poziția curentă sau distanța parcursă.

DESIGN UȘOR

Datorită utilizării unui aliaj de aluminiu, cadrul este ușor, dar durabil.

VITEZĂ MAXIMĂ

Datorită motorului electric puternic, puteți atinge viteze de până la 25 km/h, asigurându-vă că vă va transporta oriunde la timp, chiar și atunci când vă grăbiți.

Care sunt principalele beneficii ale trotinetei electrice AERIUM T350 PRO?


1. Afișaj digital și aplicație mobilă

Asemănător unei mașini sau motociclete, afișează clar toate informațiile de care aveți nevoie pe un ecran LCD color. Pe acesta, puteți afla cu ușurință viteza actuală, nivelul bateriei și alte date importante, cruciale în timpul plimbării. Alte informații importante sunt disponibile și prin intermediul aplicației mobile, pe care o puteți descărca cu ușurință din Google Play sau App Store. În aplicație, puteți afla distanța parcursă, timpul total al cursei sau locația curentă a conducătorului.

2. Capacitate mare a bateriei

Unul dintre principalii factori atunci când alegeți o trotinetă electrică este durata de viață a bateriei. Iar în cazul acestui model, durata de viață a bateriei este mai mult decât satisfăcătoare. Cu bateria cu litiu utilizată, cu o capacitate de 10,5 Ah și o tensiune de 36 V, se poate obține o autonomie maximă de aproximativ 25-35 de kilometri – desigur, aceasta depinde de greutatea conducătorului, de teren și de stilul de condus. Bateria poate fi reîncărcată complet în aproximativ 4-6 ore, asigurând o recuperare rapidă și convenabilă a energiei pentru următoarea aventură.


3. Performanță ridicată datorită unui motor electric puternic

Trotineta electrică AERIUM T350 PRO combină caracterul practic cu o viteză uimitoare. Datorită puterii sale de 350 W, poate atinge o viteză impresionantă de 25 km/h, permițându-vă să treceți cu ușurință prin traficul de la orele de vârf. Cu toate acestea, dacă preferați viteze mai mici, puteți ajusta pur și simplu modul de rulare în funcție de preferințele dvs. Acest lucru înseamnă că aveți control deplin asupra deplasării și puteți ajusta ritmul în funcție de confortul dumneavoastră.

4. Design elegant

Atunci când vorbim despre mașini, motociclete sau trotinete, performanța și caracteristicile nu sunt singurii factori importanți. Designul joacă, de asemenea, un rol vital. La prima vedere, este deja evident că acest model de trotinetă electrică, AERIUM T350 PRO negru, este cu adevărat modern și atent lucrat. Combinația dintre culoarea neagra neutră și câteva elemente galbene distinctive este atrăgătoare din punct de vedere vizual și nu poate fi trecută cu vederea. Designul său este demn de admirat și vă va atrage cu siguranță atenția.