Trotinetă electrică pliabilă cu o putere de 350 W, autonomie de până la 40 km, viteză maximă de 25 km/h, baterie detașabilă, sarcină utilă de 100 kg.

Nu trebuie să mai depinzi de transportul public și nici să mai petreci ore întregi în ambuteiaje! Trotineta electrică Aerium HX8 este modalitatea perfectă de a fi mereu la timp și de a te descurca prin traficul de la orele de vârf. Te va duce oriunde trebuie, oricând și fără niciun efort.

Va răspunde perfect nevoilor tale, chiar dacă ești un utilizator foarte pretențios. Este una dintre cele mai bune trotinete electrice din clasa sa în ceea ce privește viteza, calitatea materialelor, performanța și durata de viață a bateriei. Autonomia mare este asigurată de bateria SMART și de motorul electric de înaltă performanță – poți parcurge între 30 și 40 de kilometri cu o singură încărcare.

Trotinetă electrică AERIUM S350 Ultra neagră

ROȚI MARI

Un avantaj incontestabil al trotinetei electrice Aerium HX8 este reprezentat de roțile mari gonflabile de 10 inchi, care fac ca mersul pe teren puțin denivelat sau pe pavele să fie mult mai confortabil.

BATERIE DETAȘABILĂ

Nu trebuie să pierzi timp pentru a-ți reîncărca trotineta. Datorită sistemului unic de amplasare, bateria descărcată poate fi îndepărtată cu ușurință, putând fi înlocuită cu alta nouă, iar tu îți poți continua deplasarea!

MANIPULARE UȘOARĂ

Spațiul nu trebuie să te constrângă! Construcția ușoară și sistemul de pliere simplu permit o manevrare și un transport confortabil oriunde ai merge cu trotineta.

VITEZĂ MAXIMĂ

Motorul electric avansat și puternic poate dezvolta viteze de până la 25 km/h. Cu Aerium HX8, nu vei mai întârzia niciodată la întâlnirile importante.

Care sunt avantajele trotinetei electrice Aerium HX8?


1. Poate face față unor călătorii extrem de lungi

Datorită unui sistem ingenios care permite îndepărtarea ușoară a bateriei, Aerium HX8 beneficiază de o autonomie mare de utilizare.

Acest lucru se datorează faptului că, dacă adaugi o baterie de rezervă la acest model, nu trebuie să pierzi timp pentru a încărca trotineta pe drum. Este suficient să dispui de o baterie suplimentară pentru a o înlocui pe cea descărcată, dacă este necesar, și îți poți continua deplasarea.

Astfel, poți lăsa în urmă grija de a transporta trotineta descărcată!

2. Poate parcurge până la 40 de kilometri cu o singură încărcare

Când dorești să achiziționezi o trotinetă electrică, trebuie să iei în considerare întotdeauna durata de viață a bateriei, chiar dacă o poți înlocui. Aerium HX8 se comportă foarte bine în această privință.

Beneficiază de o baterie cu litiu cu o capacitate de 10 Ah și o tensiune de 36 V. Se încarcă complet după aproximativ șase ore și poate oferi o autonomie cuprinsă între 30 și 40 de kilometri. Distanța specifică depinde de greutatea șoferului, de caracteristicile terenului și de stilul de condus.


3. Fii la curent cu afișajul digital!

Vrei să știi câtă baterie mai ai sau cu ce viteză mergi? Nicio problemă. Datorită ecranului LCD color, vei avea o imagine de ansamblu perfectă.

Ecranul LCD se află chiar în mijlocul ghidonului, așadar vei avea o vizibilitate bună asupra acestuia. Datorită iluminării puternice a fundalului, îți va arăta clar viteza curentă, capacitatea bateriei și multe alte informații utile chiar și în cea mai luminoasă zi.

4. Motorul electric avansat contribuie la viteză și siguranță

Aerium HX8 nu este doar o trotinetă practică, ci și rapidă. Motorul de 350 W poate atinge viteze de până la 25 km/h, ceea ce este mai mult decât suficient pentru mediile urbane și pentru plimbările ocazionale în afara acestora, deoarece legislația nu permite viteze mai mari.

Trotineta electrică poate suporta pante de aproximativ 20%, dar acest lucru poate varia în funcție de greutatea utilizatorului și de stilul de condus.

De asemenea, este echipată cu un sistem de control al vitezei de croazieră pentru o călătorie confortabilă. În situația în care conduci cu aceeași viteză timp de șase secunde, trotineta electrică va continua să o mențină. Cu toate acestea, nu trebuie să îți griji cu privire la un posibil accident, deoarece controlul vitezei de croazieră se va dezactiva imediat ce acționezi frâna sau accelerezi.

Cu toate acestea, motorul electric nu se ocupă doar de dezvoltarea unei viteze suficiente, ci și de frânare. De fapt, atunci când maneta de frână este apăsată, aceasta stimulează frâna mecanică standard cu disc, determinând reducerea semnificativă a distanței de frânare a trotinetei electrice.

5. Design și caracteristici pentru o funcționare fără probleme

Pentru a se asigura că deplasarea este întotdeauna lină, producătorul a echipat trotineta cu roți antiderapante cu un diametru de 10 inchi, pentru a asigura stabilitatea în toate condițiile.

Roțile sunt, de asemenea, gonflabile, astfel încât fiecare plimbare va fi confortabilă, nu numai atunci când treci peste denivelări, ci și atunci când intri sau ieși de pe asfalt.

Dar nu este vorba doar despre ele, siguranța și confortul la fiecare călătorie sunt asigurate și de alte funcții. Acestea includ faruri frontale cu LED și lumină de avertizare spate, așa că nu este nicio problemă să conduci după lăsarea întunericului.

6. Garanția și serviciul postgaranție al trotinetei electrice

Vzdušín este importatorul oficial al trotinetelor electrice Aerium HX8, ceea ce îți oferă garanția că la noi nu vei primi doar de produsul în sine, ci și cele necesare, precum piese de schimb și servicii complete de garanție și postgaranție.

Dacă întâmpini o problemă, poți contacta în orice moment serviciul nostru de asistență tehnică. Toate produsele sunt perfect verificate, astfel încât te poți baza pe tehnicienii noștri instruiți pentru a-ți oferi informațiile de care ai nevoie pentru service și funcționare. 

7. Un design care nu se învechește

Poți avea un dispozitiv electronic avansat, dar, dacă nu-ți place designul, tot nu te vei bucura din plin.

Trotineta electrică Aerium HX8 este foarte robustă și oferă un design curat, elegant și modern, care nu numai că îți atrage atenția la prima vedere, dar nu se demodează.

Combinația de negru cu câteva elemente roșii contrastante este bine inspirată, iar aceasta nu se va demoda nici pe viitor.