Veți primi un cadou
Capac de afișare rezistent la apă pentru scuterele electrice AERIUM

Transport gratuit

Trotinetă pliabilă cu putere de 350 W, autonomie de până la 35 km, viteză maximă de 31 km/h, rezistentă la apă (certificare IP64), sarcină utilă de 120 kg.

Te afli în căutarea unui mijloc de transport care să te poată duce oriunde cu ușurință, rapid și fără efort? Atunci trotineta electrică Aerium Aovo Pro este alegerea potrivită!

Este una dintre cele mai bune trotinete electrice în ceea ce privește combinația dintre putere, viteză și durata de viață a bateriei. Puternica baterie regenerativă SMART combinată cu un motor electric de înaltă performanță oferă o autonomie cuprinsă între 25 și 35 de kilometri, în funcție de cât de grăbit ești.

În plus, este extrem de rezistentă, foarte ușoară, iar designul pliabil o face ușor de depozitat la locul de muncă sau oriunde altundeva o vei lua.

Pe scurt, va satisface orice pasionat de mobilitate electrică, care își dorește utilizarea simplă a trotinetelor electrice fără permis de conducere.

Trotinetă electrică AERIUM AOVO PRO neagră

CAPACITATE DE ÎNCĂRCARE CRESCUTĂ

Nici măcar greutatea în plus nu te va opri! Construcția ranforsată a trotinetei electrice permite o sarcină utilă crescută de până la 120 kg.

APLICAȚIE SMART

Trotineta nu este doar practică, ci și inteligentă! Prin utilizarea aplicației SMART, poți să o blochezi sau să setezi un limitator de viteză maximă.

MANIPULARE UȘOARĂ

Nu lăsa spațiul să te limiteze! Designul ușor și sistemul de pliere simplă permit o manevrare și un transport confortabil oriunde te deplasezi.

VITEZA MAXIMĂ

Motorul electric puternic permite viteze de până la 31 km/h, care te duce peste tot la timp, chiar și atunci când ești în grabă.

Care sunt principalele avantaje ale trotinetei electrice Aovo Pro?

1. Siguranță în caz de ploaie ușoară

Chiar și în cazul unei ploi ușoare, cu trotineta electrică Aerium Aovo Pro ajungeți în siguranță la cel mai apropiat adăpost. Certificarea IP64 asigură protecție împotriva prafului și ploii ușoare, ceea ce înseamnă că puteți ajunge în siguranță chiar și atunci când începe să plouă.

Pe suprafețe umede, totuși, aveți grijă la siguranța dumneavoastră și evitați să intrați în bălți pentru a preveni pătrunderea apei în trotinetă.

2. Informațiile generale datorită afișajului digital și aplicației

Trotineta electrică, asemenea unei mașini sau motociclete, îți arată toate informațiile de care ai nevoie pe ecranul LCD color. Pe ea, vei vedea viteza actuală, capacitatea bateriei și multe alte informații, care sunt esențiale atunci când mergi pe bicicletă.

Toate informațiile pot fi găsite și în aplicația inteligentă Aovo Pro, pe care o poți descărca din Google Play sau App Store. De asemenea, poți bloca trotineta cu ajutorul aplicației; nu poți pleca cu o trotinetă securizată în acest fel, iar aceasta va anunță deplasarea cu un semnal sonor. Împerecherea smartphone-ului sau a tabletei cu trotineta electrică este rapidă și ușoară și se realizează prin Bluetooth.


3. Bateria de mare capacitate pentru trasee mai lungi

Când citești un ghid despre alegerea unei trotinete electrice, unul dintre principalii parametri va fi durata de viață a bateriei. Aceasta este mai mult decât adecvată pentru modelul de față.

Acumulatorul cu litiu are o capacitate de 10,5 Ah și o tensiune de 36 V, ceea ce asigură o autonomie cuprinsă între 25 și 35 de kilometri, în funcție de greutatea dumneavoastră, de terenul ales și de stilul de mers. Bateria ajunge la o încărcare completă după aproximativ cinci ore.

4. Viteza ridicată datorită motorului electric puternic

Aerium Aovo Pro nu este doar o trotinetă practică, ci și una electrică rapidă. Datorită puterii sale de 350 W, poate atinge viteze de până la 31 km/h și, în funcție de greutatea persoanei care o utilizează, poate urca pante de aproximativ 20%. Te poți strecura prin traficul de la orele de vârf ca un fulg.

Dacă te îngrijorează vitezele mai mari, atunci cu aplicația SMART poți seta viteza limitatorului, variind de la 15 la 31 km/h. În cazul de bază, viteza este limitată la viteza legală de 25 km/h, iar apoi poți debloca manual această limită.

Motorul electric este echipat cu o funcție de frânare care întărește frâna mecanică standard cu disc, astfel încât reduce distanța de frânare la un nivel minim.


5. Caracteristicile sofisticate pentru o funcționare fără probleme

O serie de caracteristici și îmbunătățiri avansate asigură siguranța și confortul la fiecare călătorie. Contactul stabil cu solul este asigurat de roți antiderapante de 8,5 inchi, care sunt, de asemenea, fără cameră astfel încât nu există riscul de înțepături atunci când treci peste o margine sau un obiect ascuțit.

Pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă, în partea anterioară există un far cu LEDcare îți permite să vezi drumul, în timp ce lumina de avertizare din spate asigură buna vizibilitate pentru ceilalți participanți la trafic.

Trotineta electrică este pliabilă și ușoară, astfel încât poate fi transportată și depozitată cu ușurință. Chiar și așa, cu siguranță vei beneficia de funcția de blocare prin intermediul aplicației inteligente, care o protejează în mod fiabil împotriva furtului.

6. Producătorul verificat ca o garanție de fiabilitate

Producătorul trotinetei electrice este compania Shenzhen Tete Manufacturing Co. Ltd., al cărei obiectiv principal este să aducă tehnologia avansată în viața de zi cu zi.

Este prezentă pe piață din 2010 și a reușit să se dezvolte atât de mult încât are peste 300 de angajați până în prezent. Halele de producție acoperă mai mult de 10.000 de metri pătrați și expediază mai mult de 20 000 de unități de bunuri în fiecare lună. Majoritatea produselor sunt exportate în Marea Britanie, Germania, Belgia, Polonia, SUA și Rusia.

Este popular în rândul clienților nu numai pentru calitatea trotinetelor electrice, dar și a hoverboard-urillor și altor electronice de exterior. Principalele avantaje ale produselor includ designul modern, tehnologia progresivă și servicii de primă clasă pentru clienți.


7. Garanția și serviciul post-garanție al trotinetei electrice

Vzdušín a devenit importator oficial, așa că te poți baza pe faptul că la noi nu vei primi doar produsul în sine, ci îți vom oferi și garanție completă și service post-garanție, precum și piesele de schimb.

Dacă este necesar, contactează suportul nostru tehnic, unde un tehnician calificat îți va oferi instrucțiunile necesare și toate celelalte informații relevante de care ai putea avea nevoie pentru repararea trotinetei electrice.

8. Designul modern și elegant

În cazul mașinilor, motocicletelor și trotinetelor, nu doar performanțele și dotările sunt cele care vând, ci, în mare parte, și designul. Nimeni nu vrea să se plimbe prin oraș pe un dispozitiv de care i-ar fi rușine; cu trotineta electrică Aerium Aovo Pro nu va fi nicio problemă.

Încă de la prima vedere a acestui model, poți sesiza că este cu adevărat modern și sofisticat. Combinația de gri neutru și negru cu câteva elemente contrastante roșii este plăcută ochiului și nu dezamăgește.