Bicicleta electrica pliabila Ulzomo Dunes 20 E-bike este partenerul perfect pentru aventurile tale urbane. Cu un design compact si usor de pliat, o poti lua cu tine oriunde mergi. Bucura-te de confortul si performanta oferite de motorul electric puternic si bateria de inalta capacitate.

Exploreaza orasul cu stil si bucura-te de calatorii cofortabile cu Ulzomo Dunes 20 E-bike! Descopera libertatea de a te deplasa in mod eco-friendly si fii in pas cu ultimele tendinte in materie de mobilitate urbana.

Bicicleta electrica pliabila Ulzomo Dunes 20 – Caracteristici:

 • Autonomie 120 km (Mod Pedalare)*;
 • Motor fara perii de 750W;
 • Treptele de viteza se pot schimba cu ajutorul butonului aflat pe coarne;
 • Accelerarea se realizeaza prin intermediul mansonului mobil;
 • Trei moduri de functionare (electric, asistat, pedalare);
 • 20 x 4.0 inch;
 • Pneuri tip fat;
 • Baterie detasabila:16 Ah;
 • Furca fata: 2.4 inch;
 • Display LCD HD;
 • Viteza maxima: 40km/h*;
 • Frane frontale si spate: 7.1 inch;
 • Incarcare maxima suportata: 150 kg.
 • *Conditii de test: (Conditii de test: incarcare max de 60 Kg, temperatura ambientala de 25°C, fara vant, drum fara inclinare, viteza constanta).

Bicicleta electrica pliabila Ulzomo Dunes 20 E-bike

Autonomie impresionanta de pana la 120km

Aceasta bicicleta electrica dispune de o autonomie impresionanta de pana la 120 km in modul de pedalare asistata, fapt ce iti permite sa parcurgi distante lungi fara grija incarcarii frevente. Motorul fara perii de 750W iti confera o forta de propulsie remarcabila, iar treptele de viteza se pot schimba cu ajutorul butonului aflat pe coarne, oferindu-ti posibilitatea de a alege nivelul de asistenta dorit in functie de nevoile tale.

Sistem cu frane mecanice

Cu pneuri tip fat de 20×4.0 inchi, echipate cu pneuri off-road Chaoyang, vei avea aderenta excelenta si vei putea aborda cu incredere terenurile accidentate, asigurandu-ti o calatorie mai confortabila. Suspensile duble, realizate din aliaj hidraulic, ofera o mai mare putere de absorbtie a socurilor, permitandu-ti sa cuceresti cu usurinta rampele orasului sau terenurile dificile

Sistem BMS 3.0 (Battery management system – sistem de management al bateriei)

Functie de protectie si test de sarcina baterie

Bicicleta dispune de un sistem cu frane mecanice si Sistem BMS 3.0 (Battery management system – sistem de management al baterie). De asemenea, are functie de protectie si test de sarcina baterie, precum si protectie impotriva supraincarcarii si supracurentului.

Protectie impotriva supraincarcarii. Protectie impotriva supracurentului.

Pneuri tip fat 20×4.0 inchi

Pneuri off-road Chaoyang

Pneuri tip fat pot prelua cu usurinta socurile cauzate de denivelarea terenului oferind, astfel, o calatorie mai confortabila.

Cu pneurile tip fat de 20×4.0 inchi, poti aborda cu usurinta terenuri accidentate, bucurandu-te de o calatorie mai confortabila.

Suspensii duble

Sistemul hidraulic de suspensii duble din aliaj asigura o putere mai mare de absortie a socurilor, permitandu-ti sa cuceresti rampele orasului sau terenurile accidentate intr-un mod confortabil.

Dimensiuni reduse si autonomie ridicata

Bateria detasabila 48V 16Ah, Li-lon asigura o autonomie ridicata.

In modul pedalare asistata bicicleta are energie pentru aproximativ 120km.

Design compact si usor de pliat

Pe langa performantele deosebite, bicicleta Ulzomo Dunes 20 E-bike este echipata cu un display LCD HD, care iti furnizeaza informatii utile in timpul calatoriei precum viteza curenta, nivelul de incarcare a bateriei si distanta parcursa. In plus, sistemul cu frane mecanice si functia de protectie si test de sarcina a bateriei asigura o franare eficienta si sigura, iar cu o greutate maxima suportata de 150 kg, aceasta bicicleta electrica se potriveste unui spectru larg de utilizatori.

Un partener perfect pentru aventurile urbane

In concluzie, Bicicleta electrica pliabila Ulzomo Dunes 20 E-bike reprezinta partenerul perfect pentru aventurile urbane, oferindu-ti confort, performanta si libertate in deplasari, find o alegere excelenta pentru un stil de viata modern si eco-friendly.

1000W

Motor Hub puternic cu 55Nm cuplu

Cu dimensiuni reduse si o autonomie ridicata, bateria detasabila de 48V 16Ah, Li-lon asigura o autonomie de pana la 120km in modul pedalare asistata. Motorul puternic de 750W (1000+ putere maxima) iti ofera o autonomie de pana la 120km pe orice tip de teren, cu un cuplu maxim de 55Nm.