Reducere 44%

Pret 99.00 lei

Este timpul pentru un make-up care sa te faca sa arati si sa te simti fabulos! Setul Machiaj  contine produse cosmetice capabile sa satisfaca si cele mai pretentioase dorinte atunci cand vine vorba de un look glowy si modern. Versatile si puternic pigmentate, fardurile sunt potrivite pentru machiaje creative, naturale sau sofisticate. 

Set Machiaj GLOW Baby + CADOURI

Acest set de machiaj cuprinde:

Trusa Machiaj Multifunctionala Beauty in a Box SensoPRO Milano – iti aduce 78 de farduri cremoase si usor de blenduit. Acestea variaza de la nuante nude si discrete, pana la cele mai stralucitoare si indraznete. Fardurile au o aderenta buna la nivelul pielii si rezistenta indelungata. 

Spray Iluminator Pudra cu Pompita Ranee (nuanta in functie de stoc) – Principalul avantaj al acestui tip de iluminator sta in formula sa delicata fara uleiuri, parabeni sau talc. De aceea este recomandat chiar si pentru cele mai sensibile tenuri. Cu acest produs te vei bucura de un accesoriu inedit, perfect pentru trusa ta de machiaj! Este usor de utilizat, putand fi pulverizat pe pleoape, buze, fata sau corp pentru o stralucire indrazneata si sofisticata.

Iluminatorul este sub forma de pudra libera ce se elibereaza printr-o pompita eleganta. Aplicat in punctele cheie, acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor.

Sapun pentru Sprancene Brow Styling – este potrivit pentru stilizarea sprancenelor. Este un produs transparent perfect pentru a oferi un aspect natural si finisat. Poate fi folosit ca produs de sine statator, pentru o aranjare naturala sau poate fi folosit dupa aplicarea fardului de sprancene pentru evidentierea lor.

CADOU – Ruj lichid mat Ushas Hey You’re So Great Lip Gloss (nuanta in functie de stocul disponibil)

CADOU – Fond de Ten Febble Cushion Stick Air Oil Free Foundation (nuanta in functie de stocul disponibil)

CADOU – Set 20 Pensule Machiaj Profesionale SensoPRO Milano Travel Nude

Lasa machiajul sa vorbeasca despre tine! Set Machiaj GLOW Baby + CADOURI este tot ce ai nevoie pentru ca tu sa arati perfect in fiecare zi.