• Garanție 2 ani
  • Conceput pentru: 20 m3 
  • Clasa energetică de răcire: A

Aparatul de aer condiționat mobil EUROM AC2401 pentru rulote, cu o putere de 2400 BTU, este ideal pentru rulote mai mici. Acest sistem de unități exterioare și interioare separate are o eficiență ridicată, astfel încât poate răci cu ușurință o cameră de până la 16 m3. Afișajul facilitează citirea temperaturii, iar temporizatorul încorporat poate fi setat de la 0,5 la 7,5 ore. Designul modern al modelului AC2401 îl face să se potrivească perfect pentru orice rulotă.

Aer condiționat mobil pentru rulote EUROM AC2401

Prin ce se remarcă EUROM AC2401?

1. Design curat și plăcut

Aparatul de aer condiționat mobil pentru rulote EUROM AC2401 nu numai că oferă caracteristici excelente pentru răcirea confortabilă a interiorului, dar se mândrește și cu un design foarte plăcut. Cu aspectul său modern, AC2401 se integrează cu ușurință în orice interior de rulotă și contribuie la impresia estetică generală. Liniile simple și aspectul curat se potrivesc perfect cu stilul modern.

2. Caracteristici

Aparatul de aer condiționat mobil pentru rulote Eurom AC2401 oferă o gamă largă de funcții pentru a răci confortabil interiorul rulotei. Datorită temporizatorului încorporat , puteți seta cu ușurință durata de funcționare dorită, variind între 0,5 și 7,5 oreGradul de protecție IP24 protejează aparatul de aer condiționat de apă și praf, permițându-i să fie utilizat într-o varietate de condiții. Un termostat cu temperatură reglabilă asigură o funcționare optimă, iar un afișaj digital facilitează citirea temperaturii și a altor informații importante.

3. Consum redus de energie

Unul dintre marile avantaje ale aparatului de aer condiționat mobil Eurom AC2401 pentru rulote este consumul redus de energie. Cu o putere de intrare de numai 375 W, acest aparat de aer condiționat este eficient din punct de vedere energetic și vă economisește bani. Pe lângă economiile financiare, consumul redus de energie contribuie, de asemenea, la protecția mediului prin reducerea amprentei ecologice a acestui aparat de aer condiționat mobil.

4. Instalare ușoară

Instalarea aparatului mobil de aer condiționat EUROM AC2401 pentru rulote este foarte ușoară și intuitivă. Acest aparat de aer condiționat este echipat cu un suport distanțier preasamblat și o fixare îmbunătățită a țevilor, asigurând o instalare ușoară, fără a fi nevoie să achiziționați unelte sau accesorii suplimentare. Sistemul este conceput pentru a fi ușor de utilizat și de manevrat, ceea ce face ca procesul de instalare să fie ușor chiar și pentru utilizatorii care nu s-au mai confruntat cu aparate de aer condiționat până acum. Per total, instalarea aparatului de aer condiționat mobil EUROM AC2401 este foarte simplă și rapidă, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru utilizatorii care doresc să aibă un aparat de aer condiționat în rulota lor cât mai repede și cu costuri minime.