• Garanție 2 ani
  • Conceput pentru: 69 m3 
  • Clasa energetică de răcire: A

Aer condiționat mobil Olimpia Splendid DOLCECLIMA Easy 10P

Aparatul de aer condiționat mobil Olimpia Splendid DOLCECLIMA Easy 10P, cu o putere de până la 10.000 BTU/h, poate fi simțit în încăpere. La fel ca la toate aparatele de aer condiționat mobile Olimpia Splendid, un evaporator automat de condensare este un lucru firesc.

Controlul este simplu cu ajutorul telecomenzii sau al panoului superior de pe unitate. Funcția de repornire automată asigură că aparatul de aer condiționat pornește din nou la setările inițiale după o pană de curent.

Aparatul de aer condiționat are o țeavă de evacuare cu diametrul de 13 cm și o lungime de 1,5 m. Accesoriile includ componente pentru instalarea aparatului de aer condiționat într-o fereastră închisă, precum și pentru instalarea într-o gaură de sticlă sau în perete.

Accesorii, clapetă pentru instalarea în perete sau în sticlă.

Ce face ca aparatul de aer condiționat DOLCECLIMA Easy 10P să se remarce?

1. Sistem silențios

Aparatul de aer condiționat este cu până la 10% mai silențios la cea mai mică viteză. Nivelul de zgomot este de numai 38 dB. Datorită puterii reglementate a ventilatorului de evacuare și a compresorului bine adaptat, acest aparat de aer condiționat este considerabil mai puțin zgomotos decât sistemele convenționale.

2. Design modern

Aparatele de aer condiționat din seria DOLCECLIMA Easy se caracterizează prin designul lor subțire de doar 28 cm.

3. Funcție de pornire automată

După o pană de curent, aparatul de aer condiționat pornește din nou șiîn setările inițiale. Datorită fazei speciale de protecție a compresorului, care îl lasă oprit timp de 3 minute de fiecare dată când pornește, nu trebuie să ne facem griji cu privire la deteriorarea aparatului de aer condiționat și acesta poate fi pornit dedeconectarea/conectarea automată.