Pret 362.00 lei

Pachet pentru Par Vopsit – L’Oreal Professionnel Vitamino Color: Sampon 500 ml, Masca 500 ml, Spray 190 ml

Sampon pentru Par Vopsit – L’Oreal Professionnel Vitamino Color Shampoo 500 ml: sampon ce curata delicat si hraneste fibra de par, iar culoarea parului va radia de stralucire. Protejeaza culoarea impotriva estomparii si firul de par impotriva deteriorarii.
Ingrediente: resveratrol, pantenol.
Aplicare: se aplica uniform pe parul umed, se maseaza, se lasa sa actioneze, apoi se clateste

Masca pentru Par Vopsit – L’Oreal Professionnel Vitamino Color Masque 500 ml: masca intensiva pentru protectia culorii ce hraneste intensiv fibra capilara si protejeaza durabil parul colorat. Elimina delicat impuritatile. Textura cremoasa se transforma in spuma generoasa, pentru a mentine firele de par rezistente, de la radacina pana la varfuri.
Aplicare: se aplica uniform pe parul umed, varfurile si lungimile curate si ude si se maseaza bine, se lasa sa actioneze, apoi se clateste.

Spray pentru Par Vopsit – L’Oreal Professionnel Color 10 In 1 Perfecting Multipurpose Spray for Color-treated Hair 190ml: produs de ingrijire destinat parului vopsit, cu o formula bogata in uleiuri naturale si ingrediente benefice care confera multiple beneficii pentru imbunatatirea aspectului si sanatatii fibrei capilare: protejeaza impotriva actiunii nocive a factorilor de mediu, ofera stralucire, netezeste si face parul usor de descurcat, reface consistenta fibrei, hidrateaza si intareste firul, actionand impotriva varfurilor despicate si mentinand intensitatea culorii pentru mai mult timp.
Aplicare: se pulverizeaza pe parul curatat, umed sau uscat. Se coafeaza dupa preferinta. Nu se clateste.

Beneficiu: Hidratare, Stralucire, Curatare.

Cantitate: 1 pachet.

Brand: L’oreal Professionnel